26 November 2008

[_home_]

time mkn kat cafe usm nie, ayah n acik pun ade gak..ummi n ayah mkn arabic chicken rice, wa n acik mkn speggeti, pas mkn terus bertolak balik...smpi umh dlm ul 10 lbh kut..xigt sgt daa...
best nye dpt balik umah, rindu gler kat katilku..best bed ever..hihihi tuh jd ahtu tdo je kat umah.
kak mira amek cuti 2 bulan so nmpknye ak ahh kebe bt keje2 umah nih..huhu, caiyok2 wa..=)

20 November 2008

[_last paper,IMSE_]

Arini ialah hari terakhir ak berade di utp buat tahun ini..after imse paper aka last paper insyaallah terus bertolak balik ke klantan ku syg..miss klntan so much. yang sedihnye arini ak seleseme teruk gak ahh, smlm lagi sbonornye tp arini mcm makin worse pas2 td ak xcall ummi, habaq pasal nih pas2 die suh ak buat cmni, jeng3..hihiihi, amek air panas letak dlm baldi n then titik minyak cap kapak dlm 3-5 drops pastu tekup muke mghala pada steam tuh..insyallah berkesan. td ak dh try ahh sblm mandi, alhamdullilah oklah dr sbelumnye. xder ahh ak duk nga tisu jer..ni dh krg cket mukusnye, bengang kat kepala pun dh baik..lege sgt.

jap paper kul 2.30 until 5.30. nk turn beli mknn jap pas2 nk revise ape2 yg ptt ahh, ya allah Kau bukakan lah pintu hatiku ya allah, dan terangkan lah hatiku spy ak dpt menjwb imse paper ni dgn baik. hanya pada-Mu ak meminta pertolonagn ya allah, sesungguhnya Engkaulah tuhan yang Maha pemurah lagi Maha penyayang. Aminnn

kepade kwn2 ku, same2 lah kte berjuang sehabis-habisan supaya kte xmenyasal dkemudian hari

Rumahku syurgaku

Serambi sofwan lot 2977
Lorong masjid panchor kemumin
16100 kota bharu kelantan

19 November 2008

[_yang dicari_]

one more paper to go..caiyok2!!!
actually dh xsbr nak balik umah nie
tp takut sbb kene exam imse luh..imse imse imse
introduction to material science and technology..huhuhu
course yg sgt menarik, ptt nye chemy je kene amek kos nih tp machy kan universal
kene la blaja jgk mmg xleh lari, even kos utk bdk pE n eE pun kteorg ade kene amek gak
so conclusion nye mechy la progrm plg ssh kat cni...hihihi




sgt suke kate2 nih
tepat pada kehendaknye
urm..itulah yang dcari...............

13 November 2008

[_result upsr n exm thermo_]

Subject : Thermodynamics I

Date : 14 November 2008


Time : 9.00 am -12.00 am


Vanue : Main Hall



wah sgt2 takut, ni ahh subject yg ak paling gerun..huhuhu
takut2 pun sempat lagi ekk posting...ish3..=P
pagi td ummi call bgtau yg cua dpt 5A upsr.. alhamdullilah =)
ni nmpk nye balik nih mst ken tuntut hadiah ahh dgn bdk nih
tkpe ahh skali skale tp ak xpikir lagi nk bg ape..ape ekkk,
yg sesuai cket utk kecik nih,,,urm.......ok2
pasni cua mst masuk asrama na cik pun kalau result pmr
bgs mst masuk asrama jgk..tinggal la cia sorg2 kat umah,
makin besa kut bdk nih duk sorg2..hihihihi, mst die sunyi...



12 November 2008

[_Tekanan Perasaan_]


huh...2 3 arini, jiwe asik kacau je.... cmner ekk nk buang prasan xpuas ati dlm diri nih, ade org ckp buat bodoh je...ssh ahh, xleh nk bt jgk...dh try dh, dh doa dh...tp knp ssh sgt nk erase mende nih.... knp diri nih sng sgt xpuas ati dgn org...xsuke ahh, ya allah tlg la hamba mu nih...jauhkan la ak dari sifat2 buruk..tenangkan lah hatiku ini ya allah.....tunjukn ak jalan spy ak dpt mengatasi mslh nie....ameenn

08 November 2008

[_demi masa_]


demi mase sesungguhnye manusia itu dalam kerugian, dalam sehari, brape byak kte rugi sbnarnye..slame ni kte hanye nampak kalau rugi ni bab2 duit je, soal mase sume amek mudah je. duit bleh dcari balik tp mase xdpt dganti balik diunder atau ape2.. mase hanya bergerak kehadapan dh mmg dsetkan mcm tu dah.. sbb tuh la ade nye perumpaan yg mengatakan masa itu ibarat pedang, kalau kte xmemotong nye ia akan memotong kte. sbb tuh la kte kene gunekan mase dgn sebaik yg mungkin lagi2 student, pandai2 la arrange mase dgn btol. kejayaan seseorang itu ade kaintn nye dgn disiplin n sesungguhnye disiplin itu berkait rapat dgn pengurusan mase. peringatan ini xlain xbukan ditujankan khas buat dr sndr..huhuhuhu

skrg nih tgh std week, tlg la pandai2 bahagikan mase dgn btol, mmg ahh xsalah nk layan cter yelakan xkan nk mangadap buku je keje, tp layan tuh ade had die juge..phm wa!
cube buat tawaran dgn diri sndiri, contohnye mcm ni.. arini kene std thermo chapter 8 smpi hbs, slagi xhabis slagi tu xleh layan cter..ha, amacam bgus kan..mst smngat gler nk std. lagi satu dh tau kelemahan diri tuh dgn laptop so time std ttp ah laptop tuh, finish std br bkk..ok.hihihi..ok!

07 November 2008

i'm glad

hurm...ak rs amat lege ble tgk keadn dh brubah mnjd mcm yg ak harapkn. hope it will continue like dat forever. i'll alwiz pray for ur happiness my frenz ^_^

03 November 2008

[_std week n i'm home!!_]

utp std week officially start last satrdy n now i'home..huhuhuhu
back at home for 2 day one night only maa..tonight i'm going back to utp..
n as promise, i'll study damn hard, no more muvi k..


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


insyaallah, i try my best to success..caiyok2!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...