27 November 2009

aidil...... adha



Selamat Hari Raya Aidiladha kawan-kawan semua
seronok kan bile da sampai umah, da xpikir pasal exam lagi..just raya2...makan2..besto place~
tp actually dis year nye raya haji xsemeriah cam last year N last2 year coz ramai yg tidak balik..TP tkpe raya tetap jalan, 'ustaz shiham' MyEm0.Comhihiihi.. tetap pergi sembelih lembu.
photoshoot pun ttp jalan but just for a ladies..n sofwan's family
ok, sekian utk update kali ini
sambung makan satay..
babaii
MyEm0.Com

25 November 2009

21 November 2009

mecha Vs heat

one more to kill
be ready to fight
today
rest rest rest

So far paper yang paling worse -> HEAT TRANSFER <- mmg xtertransfer pun heat tu. and
paper yang ramai budak mechy eppy -> MECHATRONIC <- thanks to Dr naga n Dr Vu
Memang la best dgn mecha, malam before final cam hafal skema jawapan n time exam ramai kuar awal..hebat, Tapi untuk satu sem nih honestly ak xtau ape yg ak blaja, rasenye sume yg Dr.naga n Dr.vu duk aja kat C tu satu pun xmasuk dlm otak ku. Bile dpikirkan balik, sdey dgn diri sndiri, bazirkan mase satu sem konon nye amek kos mecha tp ape pun xdpt dgn mecha tu, if result mecha bgus pun, ats kertas n dlm record system je. Pada diri nih xde ape pun.

next sem amek lagi mecha, mecha II lak kali nih.. jgn la jadi mcm sem nih, mmg xtau ape tp final bleh jawab, heaven gler tp deep down..hell.

terbalik lak ngan heat, dr awal sem struggle, utk quiz pun std smpi lewat mlm tp last2 ape, xleh jwb jgk. untuk final smpi xtdo tp still xleh jwb pun, dlm exam da bkn heat transfer tp dah jadi heat gain + generate lagi.

tapi yela lumrah, ade susah ade senang, bukan sume yang kte nak kte slalu dpt. jadi sbb tu kte kne terus usaha jgk even sumtimes rse cam tak berbaloi. Ingat yg tuhan menilai dari usaha seseorang, n sejauh mne dia yakin dgn rahmat-Nya. cam kes mecha tu jgk, at least berusaha untuk hafal skema jawapan kalu x kompem lagi dasat dari heat gain kan3. =P

09 November 2009

Final exam starto~~

kOwai........!!!

1st paper : Probability and Statistic
11/11/09 (wednesday)
9am-12pm
Main HalL

2nd paper : Thermodynamic II
16/11/09 (monday)
9am-12pm
Chancellor HalL

3rd paper : Mechatronic I
17/11/09 (tuesday)
9am-12pm
Test Room Block N

4th paper : Heat Transfer
20/11/09 (friday)
9am-12pm
Seminar Room

5th paper : Mechanical Engineering Design II
21/11/09 (saturday)
9am-12pm
Seminar Room

Last paper : Mechanics of Machine
25/11/09 (wednesday)
2.30pm-5.30pm
Main HalL

mechy2 sekalian..wish u guys all da best..work hard till 25/11 then enjoy puas2..=P


06 November 2009

1

Salam
hari ini adalah hari merdeka sementara sebab segala test dan presentation sudah pun berakhir. dikatakan sementara sebab next week final exam startO... jadi kne start study balikMyEm0.Com
tadi test heat transfer TERUK sangat..hohooh. 2 soalan je tapi susah dah la jalan kerje panjang..SDEY2...MyEm0.Com.ape pun test dah abis and presentation dah selesai.
Malam nie nk relex dgn shaman king..hihhii..Asakura yOh..eh,Hana da skrg..hihihi..i'm comingMyEm0.Com
daa~~
Salam merdeka test~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...