11 December 2009

Korean Drama

Currently watching these two korean drama ;

You're beautiful

Brilliant Legacy

Biasanya ak xlayan sgt korean drama nih lg prefer jpon sbb jalan cter diorg siyes n byak sdey2. Both cter nih pun cam2 gak tp you're beautiful tuh lawak2 cket tp lawak die xmengarut cam jpon nye drama laaa plus ade jan guen suk lak..hihihi =P. Cter Brilliant legacy nih best sbb jalan cter die menarik tp cam biasa la korea, 2 laki minat satu pempuan n mst ade sorg pempuan lagi yg jd penghalang. OST you're beautiful sgt best, ade satu lagu jan guen suk nyanyi..mmg cair..hahha. Ade ms layan la cter2 nih xrugi rsnye. Out of 5 star ak bleh bagi 4.

selamat menonton ^_^

08 December 2009

kb mall accident


Siapa sangka, jalan-jalan shopping kat Mall b0leh accident dengan kereta. Sebab itu la orang cakap malang tak berbau. Itula kejadian yang berlaku kat kbmall aritu 6/12. Rasanya dah ramai yang tau pasal berita ni dah keluar paper n news kat tv.

bc news kat bernama br tau memang ade driver dalam kete tuh."the driver of the car, Nor Ain Said, 19, sustained severe injuries". tentu sangat driver pun akan cedera teruk sbb tgk gmbr kete dh tau. teruk kot kete tuh. So yg lari tuh kwn2 driver yg tolong tolak kereta tu laa. Diorang terkejut sgt smpi terus melarikan diri. Apa pun serah diri la, kesian keluarga mangsa. Lagipun diorg xsgaja gak. But, sume accident xsgaja kan..urmm

aku ada baca start online td. Article tulis cmni "Weak wall to be blamed for freak mall accident" Sbb tu la senang sgt wall tuh break. Pihak yang bertanggungjawab perlu beri penjelasan laa, nape wall nipis sgt, kurang bajet ke..jawab2...

haishh, banyak sangat cerita berlainan version pasal incident nih, ade ckp diorg tgh blaja kereta kat parking lot ats tu. ade gak yg ckp kereta diorg rosak so diorg cube tolak pas2 driver lost control n terlebih tekan minyak sbb tuh rempuh concrete wall n terus jatuh bwh. Ada jg yg ckp kwn driver tuh ade dlm kereta, diorg cedera cket je sbb tuh mampu larikan diri. kalau kwn driver tu dlm kete sapa yg tolak kete jadi mkna nya btol la crita yg diorg blaja kete kat atas tu tp xsilap driver tuh mmg da ade lesen..hurm..mne satu yg btol xtau

Sekarang kb mall dtutup buat sementara waktu until semuanya pulih dan diyakini selamat untuk beroperasi semula. kita doakan la agak keluarga mangsa dpt byak2 bersabar and sedekahkan al-fatihah kepada
Siti Noramira Shamsuddin, 19, and Siti Nordiana Azman, 18. Kepada yg msih drawat semoga cepat sembuh. Aminn...



p/s: jangan fobia nk g mall lak eh pasni..
sume pic2 d amek dr http://nixkgeekier.net

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...