12 February 2010

malam ni dah nak gerak balik kelantan..yeah~~

Malam ni dah nak gerak balik kelantan..yeah~~,so pagi nih (skrg dah 12 lbh kan, so dah pagi..jgn buat fenin2 ye) insyaallah nak pastikan semua assignment dah beres, half pun jadi lah.Cae, fluid mechanics, mecha and lab report fluid. Balik rumah dah tak nak pikir pasal mende alah ni semua, cukuplah dengan masalah resume jer full stop. k, malas nak hurai lebih-lebih, nak settlekan apa yang patut and tidur.

06 February 2010

PASTI boleh!!!


Saya mesti kuat dan tabah
Saya mesti terus berusaha
Saya tak boleh cepat mengaku kalah
Saya boleh!!!
Saya PASTI boleh!!!!!
.
.
.
..
bangun pagi
MyEm0.Com


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...