28 March 2010

Senangin Shabu Karok

Jalan-Jalan dpetang Jumaat, bersantai sambil merehatkan minda dari segala masalah intern and etp and academic...hohohoho. Alhamdullilah sempat jugak kanak-kanak riang ni main-main air walaupun hanya beberapa minit after sunset. Dalam hanset saya takde gambar2 tuh, terlalu asik guna camera baru anis katakan.hihihi.. Next destination..makan malam kat Shabu2..rasanya tidak berbaloi saya bayar Rm17 untuk hanya menjuarai makan tembikai. Tapi mereka kecuali aisyah and zureen, sangat2 berbaloi. bak kata zureen tangki kancil je kan xleh nak sumbat banyak..hihihi. Last minute nye decide, ktrg pergi karok. process2 input yang masuk ktrg salurkan output dlm bentuk sound..muahahaha..memekak malam2. Then balik n rest. Kawan2 thanks for the blast weeknd. =D

Antara yang Menarik:-

14 March 2010

eightdesign review =D

Salam kawan-kawan. kali ni entry bunyi macam nak promote, ye memang pun.. nak promote eightDesigns nye baju-baju la nie.. Aritu time cuti raya cina saya dah pernah singgah eightDesigns nye kedai dekat Parkson Kota Bharu,Kelantan, baru je bukak..kedai tu very nice n banyak stok baju baru sampai. Time tuh beli due pasang baju and satu inner color purple. Cakap pasal inner nih, inner yg eightdesign punye mmg best pakai, cakap btol nih sbb sblm nih dah due kali beli inner color putih n hitam panas and tak selese nak pakai. Tapi yang eightDesigns punye seharian pakai pun tkpe sebab material die sejuk, tak panas pun.

baju yang saya pakai dalam gambar atas ni, baju eightDesigns la, nice kan..baju dengan inner tu. tudung tu bukan eightdesign la..hihihi. Harga baju-baju die berpatutan, kalau terus pergi beli kat kedai lagi best sebab dapat diskaun, macam aritu saya beli due pasang baju dengan harga RM50 n plus inner RM18 so total RM68. kire oka ahh sebab dapat 3 pasang baju sumenye. bestkan..=D

ni overall view baju nih

so kawan-kawan, apa tunggu lagi, pi la jenguk eightDesigns nye blog, tak rugi apa-apa pun. lupe lak, eightdesign pun ade website die jgk, kalau nak tahu lebih lanjut tentang eightdesign klik je link kat bawah nih. Nanti korang tau la napa saya tibe-tibe buat review pasal eigtDesigns ni..hihihi. Sambil-sambil tuh korang bleh view baju-baju die, kompem suke =)

06 March 2010

Etp nye pasal...

Assalamualaikum

Hari ni almost seharian kat Ipoh, jalan-jalan MyEm0.Comcari barang untuk project ETP. Plan gerak pukul 9 am tetapi terrextend smpi pukul 9.45 am. Kitorang breakfast dulu sementara tunggu kema siap. Thanks to Shikin, sebab dia dah pernah pergi so tak amek banyak masa sangat nak cari-cari kedai. Banyak jugak singgah kedai electronik tapi pencarian solenoid yang sesuai tidak kesampaian. Size kecik sangat, stroke pun pendek sangat, 12 volt je yang macam dah ok. Bincang-bincang, kitorang decide nk order je dulu solenoid tu tapi sebelum tu nak pegi tanya abg2 kat lab kot2 diorang ade yang boleh membantu. Haish risau la pulak pikir pasal solenoid nih, macam simple tp confusing jugak..adehhhMyEm0.Com

Pencarian diteruskan ke kedai spare part kereta, nak cari seat belt and gear kerete, kedai first yang kitaorg pergi, barang ade tapi price tuMyEm0.Comterlalu mahal sangat. Pusing-pusing lagi jumpe kedai india ni, bagus jgk pekerje2 situ, tolong layan ktrg budak belajar tak habis lagi nih..ktrg cakap nak buat untuk project so price yg die letak memang reasonable, total seat belt and gear auto kerete wira RM100 je. still within da bajet, ade lagi extra 100, insyaallah boleh spare untuk ape-ape yang penting pasni.

After selesai beli barang-barang tu sume, kitrg pi makan kat Restoran Tasik Raban, shikin cakap tempat tu best. MyEm0.ComAlhamdullilah memang kne dengan selera anak jati kelantan, almaklumlah sume klantanese..hihihihi yeah.. bleh makan tempoyak..hihihi, sorry ekk kema, ko sorg je yg xleh mkn tempoyakMyEm0.Com, amir n shikin pun join geng tempoyak gak. Then jalan2 pusing jusco, solat zohor and gerak balik, shikin je yg kne tinggal kat jusco, die ade plan dengan geng2 nye.

Sekian untuk update kali ni
wish all da best utk my team ekk, doa2 la project ktrg berjalan lancar..aminnnMyEm0.Com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...