15 April 2010

Etp 34


Alhamdullilah, etp presentation selesai sudah yang tinggal cume nk submit final report. Tengahari tadi etp 34 start present pukul 3pm. Panel yang judge dua orang iaitu Dr Khairul Fuad ME and Dr Nurul Hassan CME. Satu sem kitaorg prepare untuk 30 minit presentation, hebatkan..hihihi. Alhamdullilah juga sebab prototype tak buat masalah tadi jadi semuanya berjalan lancar. =)

Thanks kepada semua member Etp 34, Nik Akmal Afif Nik Othman, Mohd Amir Maliki, Mohammad Azwan Shahmee Mohd Rosdee, Eangnan dan Nurul Ashikin Shahroni. Thanks juga kpd SV ktrg yang memang sempoi habis, Pn Nabilah Abu Bakar. Thank you so much for your support.

BAsically this is what we were doing for ETP;-

SMART SEAT BELT
idea nye macam ni, if u dont buckle ur seatbelt, the car cannot move because the gear is lock. So, our project is to design the mechanism to lock the gear. n also make a circuit dat can connect a seatbelt wit a blocker. Lebih kurang macam tu la yee.

ni ade sikit gambar-gambar yang related dengan project ambo:-

ni dah attach kat gear

3D drawing

Poster

04 April 2010

Halatuju -----> k.a.b.u.r

ETP masih belum selesai.

Intern masih tak tau kat mane.


study dah kucar kacir, huh...


MyEm0.Com



dan haruslah jalan dihadapanku gelap gelita


pinjam torchlight weiiii..takutt!!!!!











p/s: kawan-kawan tolong doakan segalanya dpermudahkan oleh-Nya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...