29 May 2010

dia sudah bergelar SUAMI


Semalam tanggal 28 mei 2010, selesainya lafaz nikah dari abe ade maka berakhirlah kehidupan zaman bujangnya dan bermulalah detik permulaan kehidupan sebagai seorang suami. Tahniah dan selamat pengatin baru abe ade :).
tak sangka abe ade dah kawin, anak mama tinggal abe eka sorang je la sekarang ni yang tak kawin lagi. Semalam time upacara akad nikah tuh memang agak cuak, muka abe ade dah pucat lesi tapi still cool gitu. hebat! skali lafaz saje, abe anda pun 3 kali.
nak upload gambar tapi kena amek ngan abg shahreen dulu, next time nanti sy upload ye, bleh la tengOk abe ade yang hensem tuh atas pelamin..hehehe



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...