25 November 2011

GIVEAWAY : IRINE NADIA nak kasi MIRACLE TAB for FREE!"



Assalamualaikum
dah lame tak join giveaway, rasenye last time internship last year dulu. Biasanya kalu join giveaway memang sebab ape yang nak dgiveaway tu super duper menarik perhatian.
so, kali ini adik irine nak bagi MIRACLE TAB =D

Okes, saya tringin...... nak miracle tab ini tapi bukan untuk saya sebab Alhamdullilah, saya tak ade masalah kulit sangat kecuali kulit kering n jerawat datang jenguk skali skala but so far alhamdullilah.

Actually, saya nak my ummi try product ni sebab ummi ade masalah pigmentasi pada kulit. Rasenye faktor keturunan sebab siblings ummi pun same jugak. ummi dah try macam2 tapi tidak berhasil, kalu jadi pun kejap jer then masalah balik.

Memang dah plan nak beli kat ummi tanpa die tahu iyelah mahalkan mesti ummi cakap membazir. So sebab masih student fulus pun kureng, kene saving dulu, then bile tahu adik irine nak buat giveaway, why not try kan, mane tahu rezeki ade, iA.. Lagipun based on testimonial orang hantar tu, saya rasa product ini amat meyakinkan dan yang penting Halal, so bleh gune tanpa was-was.hee, nice kan =)


Apepun, my ummi is still the most beautiful and wonderful woman i ever known, luv u so much okasann =D





p/s: gambar miracle tab kredit utk irine =)

21 November 2011

Pelangi indah

Kadang-kadang Allah tutup matahari,

Allah datangkan hujan dan guruh yang menyeramkan.
Kita tertanya-tanya, "ke mana perginya matahari? Kenapa Allah uji aku sampai macam ini?"
Namun, selepas itu, Allah memberi kita pelangi.
Indahnya pelangi itu.
Ya, Itulah pelangi cinta.
Cinta yang paling indah.
Itulah cinta ilahi.




Sesungguhnya janji Allah itu adalah pasti
dan Dia tidak pernah meninggalkan hamba-hamba yang memerlukan-Nya
syukur ke hadrat illahi, hari ini mampu celik mata lagi
moga hari ini lebih baik dari semalam
insyaallah

20 November 2011

Lumix part 2

Assalamualaikum

Tibe-tibe Lumix part 2 kan...entah bile part 1 tak tau..hehehe, part 1 nye sini. Time balik yang xcident aritu dah bagi Lumix kat ayah suh pi hantar kedai, baiki... Setelah lame tak bukak Lumix since msuk air, try-try bukak boleh on tetapi.....screen jadi gelap, try snap..pastu transfer dalam laptop tengok-tengok gambar hitam, gelap!... then OFF terus lumix. Time bagi kat ayah try on balik, kali ni tak leh on pulak dah..tak tau la ape nak jadi ngan lumix nih..sekarang kat kedai xtau ape cerr..huhuhu. Insyaallah ade hikmah dsebalik sume nih, husnuzon2.....

update blog pun takde gambar-gambar baru lah, tadi usha-usha album lame..rindu pulak kat Lumix, cepat la sihat wahai lumix...

atiq and iman time raya puase 

on da way balik p.mas, jmpe umah comel

betta fish ayah, bekas ikan comot cket..hee

khamis lepas, result UPSR kan, Alhamdullilah cia dapat 5A. Tahniah cia dan rakan-rakan sebaye yer..  Insyaallah plan nye nak suh cia masuk Maahad Muhammadi Perempuan, ikut jejak acik tapi kene lepas ujian kemasukan laa, iA dpermudahkan..tapi ummi try jugak mintak MARA. tengokla rezeki dapat mane-mane. kalau cia masuk asrama, sunyi la serambi sofwan. sume duk jauh-jauh.. Ya allah bialah dapat rezeki keje kat kelantan nanti boleh teman umi, ayah n cik n bleh minum tea beng pasar kale chepo ari2..=p

Tahniah Nasiha Sofwani
okes, selamat malam..Assalamualaikum, thanks sudi-sudi singgah sepatbiru
p/s: angkut DSLR seketul best jgk kan.. =p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...