30 June 2012

The RED

Assalamualaikum
kredit to The Red Warriors Network
Male ni bola liga super lawe kelate nga selangor. lambat cket tgk, mase kedua baru start tgk, tertdoooo etek bukok tv 1-0 doh. Alhamdullilah tahniah TRW. 

Even tgk lambat pun cepat jah panassss..haish, awat la main kasar nihh, sie molek ko gaddar, meme napok gler gaddar kno aim male nie, pengadil pulok sumakkk molek. TAPI tkpo2........., panah pun, tahniah gler2 ko TRW sebab main professional, buleh sabar lagi, respect!!! FAM kno amek tindakan, keno jgk! aksi amri jelas2 saloh!! ok!

well done gaddar score 1 utk trw, niceeee

okes, kne tdo doh ambo esk kijo....huhuhu
selamat male sumo 
http://www.emocutez.com

27 June 2012

rindu sepatbiru

 Assalamualaikum

Ehem ehem...dah 6 bulan menyepi xupdate sepatbiru. last update bulan 1, skrg dh nk msuk bulan 7..huhuhhu.
6 bulan tu jgk laa ak dh tinggalkan UTP and pejam celik dah 5 bulan ak jadi wanita engine di kilang jpon..hahaha, well alhamdullilah, so far so gud 

6 bulan tu haarus la byk mende yg berlaku, yg kompem invitation event kawin kawan2 xpernah stop,hahaha dah 24 mmg la musim kannn. 

meh la ckp pasal kerja cket. alhamdullilah sgt rezeki dpt keje cpt, abis final exam 11 jan, 6 feb dh kene report duty keje and dpt keje dkt ngan umah, jalan kaki xsmpi 10minit pun, syukur alhamdullilah :) Bile dh kerja xsame dgn blaja, n stp pekerjaan itu ade cobaannye kan, nak kate best xjgk nk kate xbest pun xjgk. okla standard keje kilang, production biasa la sibuk n hectic bile akhir bulan. dulu time intern keje bahagian  process, skrg production control, byk blaja mende baru :)

skrg xleh tdo lmbt dh,..hahhaa sedang blaja actually, time std slalu tdo lmbt, ssh gak nk tdo awal tu la pasal slalu mcm zombie dlm kilang..hohoho. oklah, next time akan cube merajinkan update and btw lumix dah sihat wallafiat, boleh amek gmbar dah http://www.emocutez.comok, babaiii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...