BIO SELEZA FEMININE PAD


Secara purata setiap wanita akan menggunakan sekurang-kurangnya 15,000 keping tuala wanita dalam tempoh 35tahun sepanjang hayatnya.

15,000 itu bukan satu jumlah yang kecil !!

Pernahkah anda terfikir, tuala wanita yang anda guna selama ini diperbuat daripada bahan apa? kapas tulen? 

TIDAK!! 
Tuala wanita yang anda guna selama ini diperbuat daripada ini!


Sampah yang dikitar semula terdiri daripada kertas kitar semula, kertas tebal, kotak dan pulpa kayu yang mengandungi kuman berbahaya tersembunyi. 


Kertas dan pulpa kayu yang telah dilembutkan akan melalui proses pelunturan berklorin. Agen pelunturan berkarsinogenik dan agen fluoresen digunakan dalam proses tersebut. Sejenis toksin yang dinamakan Dioksin akan terhasil dalam proses pelunturan berklorin ini. Dioksin adalah bahan kimia yang sangat toksik dan karsinogen yang menyebabkan kanser!


Setelah proses-proses ini selesai maka ia digunakan sebagai bahan mentah utama dalam tuala wanita, pantyliner dan tampon.

Maka sebab itulah... Selain itu, statistik menunjukkan 83% wanita mengalami jangkitan kuman pada bahagian sulit mereka dan 62% darinya berpunca daripada pemakaian tuala wanita yang tidak wajar dan kurang standardMacamana?? 
Masih lagi mahu menggunakan tuala wanita dan pantyliner berjenama biasa? Jangan saja berharap yang anda akan selamat daripada kanser serviks atau barah pangkal rahim kerana di Malaysia seramai 1500 orang wanita disahkan menghidap kanser ini setiap tahun.

Jangan risau
sekarang kita sudah mempunya alternatif terbaik untuk mengantikan tuala wanita lama anda

MEMPERKENALKAN BIO SELEZA FEMININE PAD TUALA WANITA BAHARU YANG BERTEKNOLOGI TINGGI UNTUK MENJAGA KESIHATAN BAHAGIAN SULIT.
Bio Seleza Feminine Pad adalah hasil gabungan Teknologi Bio Velocity Eksklusif dari Korea dan Cip hasil penyelidikan yang menggabungkan Sinar Inframerah Jauh (FIR), Ion Negatif dan Nano Silver.

BIO VELOCITY (BV)

sejenis tenaga tulen dan semulajadi yang diperolehi terus dari matahari. Aliran tenaga ini akan menyeimbangkan medan elektromagnetik (medan tenaga biologi) seluruh badan manusia.


  


SINAR INFRARED JAUH (FIR) berfungsi melancarkan perjalanan darah dan meningkatkan metabolisma.ION NEGATIF berfungsi untuk membunuh kuman pada organ intik wanita, menghilangkan bau serta membantu keseimbangan hormon.NANO PERAK berfungsi membasmi 99.99% kuman dan menyingkirkan bau kurang enak pada bahagian sulit wanita.Mari kita lihat perbandingan antara tuala wanita biasa dengan Bio Seleza Feminine padBio Seleza Feminine Pad mempunyai 3 jenis pilihan pad iaitu Day Safe, Night Safe dan Night Safe (Extra Long). Bio Seleza juga mempunya Pantyliner untuk kegunaan harian wanita.
Harga Bio Seleza Feminine Pad

Bio seleza pad boleh dibeli secara packet or terus beli sekotak iaitu Premium Set Gift. Bio seleza mempunyai 4 pilihan Premium Set Gift iaitu:


Premium Gift Set (MIXED)

Bio Seleza Feminine Pad (MIXED) mengandungi:

1) Bio Seleza Feminine Pad (Pantyliner) x 2 pek (30 keping pantyliner setiap pek)
2) Bio Seleza Feminine Pad (Day Safe) x 2 pek (10 keping setiap pad)
3) Bio Seleza Feminine Pad (Night Safe) x 1 pek (8 keping)
4) Bio Seleza Feminine Pade (Night Safe - Extra Long) x 1 pek (8 keping)
HARGA : RM 164.00
FREE DELIVERY

Premium Gift Set (PANTY LINER)

Bio Seleza Feminine Pad (PANTYLINER) mengandungi:

1) 6 pek yang mengandungi 30 keping pantyliner (jumlah 180 keping pantyliner) 
HARGA : RM 174.00
FREE DELIVERY

Premium Gift Set (DAY SAFE)

Bio Seleza Feminine Pad (DAY SAFE) mengandungi:

1) 10 keping x 6 pek Tuala Wanita untuk siang hari (jumlah 60 keping)
HARGA : RM 160.00
FREE DELIVERY

Premium Gift Set (NIGHT SAFE)

Bio Seleza Feminine Pad (NIGHT SAFE) mengandungi:

1) 10 keping x 6 pek Tuala Wanita untuk malam hari (jumlah 60 keping)
HARGA : RM 160.00
FREE DELIVERY

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...