26 May 2009

im home

Seronok Lega n Syukur
akhirnya dapat juga aku balik ke rumahku syurgaku
Serambi Sofwan tercinta..

im HOmE

23 May 2009

Penantian Berakhir

Alhamdullilah, penantianku berakhir juga....pagi tadi dah lepas last paper for dis exam, solid mechanics. 3 jam dlm main hall..dgn sejuk dgn pening dgn kompius...+ a little bit ngantuk..hihi tp berahir gak..setiap usaha pasti mendatangkan hasil. Dah usaha dah buat sehabis mampu skrg tawakkal ajela.. yakin dgn ketentuan-Nya krn die lbh mengetahui apa yg terbaik utk hamba-hambanya..amin....



nak
baLiK!!!!! p/s: penantian nk balik je xabis lagi....MyEm0.Com

11 May 2009

Life is full of tension

Life is full of tension.....agree with dis statement??? pd ak ye...hdp nih penuh dgn dugaan yg mmbuatkan kte alwiz rs bedenyut2 dlm kepale nih smpi kdg2 tuh rs cm nk hantuk2 je..adehh.. life is hard, sgt femes ayat nih kan, slalu je kte dgr. life is hard life is full of tension, same je due2 nih..dua2 ade related dgn stress..hihihi. kalu ikutkan Em yg ak blaja..stress byak2 nih2 bleh cause fracture tau. kalau ikutkan stress strain diagram nih ak skrg kat elongation baru kot dan xterlebih lagi...2 3 ari lagi bleh la nk ckp start necking..hahaha. 2 paper dah lepas 4 more to go.. aja aja fighting!!!!...igt ye, ape yg dh lepas biarkan ia berlalu, amek sume tuh sbgi pengajaran =)

03 May 2009

study week~~

my study week officially start today..org lain cmner??
pesanan kepada diri sndiri dan rakan2 seperjuangan, gunakan waktu study week ni sebaik-baiknye, supaya kite xregret dkemudian hari, peace!!! (^_^)

"kalau arini kte dh tgk sume cter best,pas exam nanti nk tgk ape. kalau arini dah byak main dota, pas exam nanti xder feel ahh main byak2,kalau arini dah byak tdo nanti pas exam xbest ahh kalau tdo byak pun sbb dah pernah. so..kte simpan yg best2 tuh, kte pulun std luh..pas2 br bt mende yg kte postpone tuh, br rase kenikmatannye..hehehe, slamat mencube =P"


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


joM stUDy

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...