04 January 2012

Ayah saya bertambah-tambah hensem


Assalamualaikum

Entry ini adalah sambungan dari entry ayah saya hensem. Kelainannye entry kali ini ialah ayah saya bertambah-tambah hensemnye walaupun sudah 51 tahun, tengok gambar atas, memang tidak dapat disangkal lagi kan =D

Alhamdullilah, 51 tahun, ayah masih dkurniakan nikmat kesihatan untuk terus menjaga dan mendidik kami adik beradik sofwan. Terima kasih kepada Dia yang Esa. Ayah seorang yang sangat loving, sangat okay sangat.. mungkin tafsiran luaran, nampak ayah garang dan tegas, yes he is but lebih dari itu ayah seorang yg romantis dan puitis, kalau tak camner nak dapat ummi kan =p

Dr. Acik dari mesir pun wish besday ayah


nasi itu nampak sedap k, kakak yang kononye tengah study om terus laparrrrrr. Tadi call ayah nk wish besday, ayah tengah tengok cter Nada cinta, hehehe haruslah together dengan cia tu.
Miss u so much ayah, dah lame xbalik..huhu
14/1/2012..im coming home, insyaallah

Selamat Hari Lahir yg ke-51 Ayahanda
Moga dmurahkan rezeki dan dberkati umur

 MyEm0.Com
sarange!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...