20 November 2008

[_last paper,IMSE_]

Arini ialah hari terakhir ak berade di utp buat tahun ini..after imse paper aka last paper insyaallah terus bertolak balik ke klantan ku syg..miss klntan so much. yang sedihnye arini ak seleseme teruk gak ahh, smlm lagi sbonornye tp arini mcm makin worse pas2 td ak xcall ummi, habaq pasal nih pas2 die suh ak buat cmni, jeng3..hihiihi, amek air panas letak dlm baldi n then titik minyak cap kapak dlm 3-5 drops pastu tekup muke mghala pada steam tuh..insyallah berkesan. td ak dh try ahh sblm mandi, alhamdullilah oklah dr sbelumnye. xder ahh ak duk nga tisu jer..ni dh krg cket mukusnye, bengang kat kepala pun dh baik..lege sgt.

jap paper kul 2.30 until 5.30. nk turn beli mknn jap pas2 nk revise ape2 yg ptt ahh, ya allah Kau bukakan lah pintu hatiku ya allah, dan terangkan lah hatiku spy ak dpt menjwb imse paper ni dgn baik. hanya pada-Mu ak meminta pertolonagn ya allah, sesungguhnya Engkaulah tuhan yang Maha pemurah lagi Maha penyayang. Aminnn

kepade kwn2 ku, same2 lah kte berjuang sehabis-habisan supaya kte xmenyasal dkemudian hari

Rumahku syurgaku

Serambi sofwan lot 2977
Lorong masjid panchor kemumin
16100 kota bharu kelantan

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...