12 September 2009

facebook??

td duk usha2 tenet skali ternampak status kawan aku
" rupa-rupa aku ade ramai kawan yang bangsa yahudi "
ape ke hel, plek la jgk..sbb nk tau nape die ckp cm2 ak pun klik la die punye link kat situ
kalu krg nk bace gak klik sini...

fuh..terkezut jgk sbntr,,iye ker..
pastu ak pun search la cket2 psl CEO fb tuh dan kelihatanye adlh benar sperti dlm blog tuh
so, tnpa pikir panjang aku pun delete je fb tuh..
kalau ini yg dpt ak bt utk bantu saudara2 aku..ak cube la, even td berat jgk sbnrnye nk deactivate, xjmpe tmpt nk delete, deactivate pun jd laa...
yela kan, kdg2 mmg ssh nk thn godaan dr xmkn mcD, sbb dh lame dh dgn mende tuh..
teruk sgt kan..tp tuh la hakikat nye..so fb nih, dr btol2 addict baik ak cpt2 retire
lagipun, memang ak rs fb nih byak melalaikan aku..ye ak memang lemah, sejak bt fb nih asik2 jengok fb, pagi sblm tdo..hohooh xpun terlalai pi bt mcm2 quiz yg best tuh..hishh..

kawan2..ape pun krg pikir laa, dah besar2 kan semua...ihihi
kalau krg rs fb tuh xsalah n maklumat yg aku dpt tuh salah..tolong la btolkan
tp kalau mmg btol ape yg dtulis dlm link tuh, btolkan la ape yg ptt dbtolkan

k'lah Selamat memburu malam Lailatul Qadar
salam...



-----------------------------------------------------------------------
update2....!!
article tentang facebook kat saifulislam.com
klik-klik

6 comments:

Ismazura Ismail said...

lor..mc waa deactivate plak=(
ptt ak cr xdok skni..
tp xpela..ak m'akui gak
fb mmg melalaikn..saem2 ak rmi doh hok deactivate
hua2..ak pom tgu ms je..hi3
tp xtaw lg blo.

*kuku patah said...

aah,,betul2..aku tau haritu abe aku oyat.. hehe.. sbb tu aku ketagih nam men farmvillee.ngeee

Najwa said...

hihihi...ketagih kan, ak ketagih duk wat quiz2 tuh ahh..pas2 ble tau ak pun deactive teruh, sdey gop bena tp klu dh btol..nk wak gno...huuu

nasrin said...

wah!! ak pom tekejut gk...dasat2.uhu.tp loni ak slow dh fb..hehe

mlm yg ditunggu2.lailatul qadar..

s.y.a.z said...
This comment has been removed by the author.
s.y.a.z said...

mungkin harus baca post pasal fb kat saifulislam

http://saifulislam.com/

apapun terpulang pd pendpt memasing..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...