21 November 2009

mecha Vs heat

one more to kill
be ready to fight
today
rest rest rest

So far paper yang paling worse -> HEAT TRANSFER <- mmg xtertransfer pun heat tu. and
paper yang ramai budak mechy eppy -> MECHATRONIC <- thanks to Dr naga n Dr Vu
Memang la best dgn mecha, malam before final cam hafal skema jawapan n time exam ramai kuar awal..hebat, Tapi untuk satu sem nih honestly ak xtau ape yg ak blaja, rasenye sume yg Dr.naga n Dr.vu duk aja kat C tu satu pun xmasuk dlm otak ku. Bile dpikirkan balik, sdey dgn diri sndiri, bazirkan mase satu sem konon nye amek kos mecha tp ape pun xdpt dgn mecha tu, if result mecha bgus pun, ats kertas n dlm record system je. Pada diri nih xde ape pun.

next sem amek lagi mecha, mecha II lak kali nih.. jgn la jadi mcm sem nih, mmg xtau ape tp final bleh jawab, heaven gler tp deep down..hell.

terbalik lak ngan heat, dr awal sem struggle, utk quiz pun std smpi lewat mlm tp last2 ape, xleh jwb jgk. untuk final smpi xtdo tp still xleh jwb pun, dlm exam da bkn heat transfer tp dah jadi heat gain + generate lagi.

tapi yela lumrah, ade susah ade senang, bukan sume yang kte nak kte slalu dpt. jadi sbb tu kte kne terus usaha jgk even sumtimes rse cam tak berbaloi. Ingat yg tuhan menilai dari usaha seseorang, n sejauh mne dia yakin dgn rahmat-Nya. cam kes mecha tu jgk, at least berusaha untuk hafal skema jawapan kalu x kompem lagi dasat dari heat gain kan3. =P

4 comments:

criestz said...

lame da xlwt blog kamo.. bz gile2 ngn exm.. da abeh daa~

tengku Anis said...

btul2 wa. mecha tu walaupun sng tp rase hancur gle sbb xphm pape. geez

Najwa said...

tkpe anis
next sem, mecha II
kte std btol2 ekk

da bis daa, best nye...jeles2 >_<

Al Quds Travel said...

Al Quds Travel Welcome You :-

"AL QUDS TRAVEL FAIR 09"
Date : 10,11,12 December 2009
Time : 10.30 am - 10.00 pm
Venue : Ruang Legar KB Mall K.Bharu
Organizer : Al Quds Travel Sdn Bhd
Official Radio : THR Gegar FM
Tel No : 609-747 9999

Diskaun hebat untuk semua
pakej pelancongan!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...