31 October 2010

bola+bowling

Assalamualaikum.........................................
sebab dah lama xupdate so bg salam panjang2 cket.. =D
banyak hal yg berlaku 2 3 menjak nih tp xsempat nk update. yang buat smngt nk update nih pun sebab semalam klate mene 2-1...bahgio molek, cuti klate arini..
tahniah kpd semua pemain2 u ar da best..meme gomo klate gomo ahh, wlpn agk cuak tgk tv smlm alhamdullilah penantian mmbuahkan hasil, kali nih rezeki milik klate.
ok stop ckp psl bola..!

malam sblm bola tuh, Celesticos tribe kluar membowling, xsemua ade tp bgus la skrg2nye xde 'strangers' menyemak.paham2 je la yer..
cmner enth bob tbe2 ajak sume p main bowling nih, dh la aku xreti main, ade kisah hitam lak tuh, sbb dulu pernah main pastu terbaling ke blakang, malu weii.....nasib baik xde sape2 yg injured, kalu x, mmg seumur hdp dh xmain laaa.
sengal2 tangan masih terasa ape pun jom kte usha pic2 kat bawah...

rakan-rakan housemate yg sengal2 urat =p
dari kanan zureen dambi, zopor da bomb, wani cumil n nadia tokey gelang
ummu honeywell jer xder, die balik taiping

tengah2 tu zopor yer..xtau nape dgn pic nih
sume letak tgn pade zopor..hahhaa
klakar2
dari kiri aik, bob n ponci....cian aik kne block
sronok btol diorg amek gmbr, tgk la bob dah xigt aik kat tepi
tak pasal2 muke aik jadi penumbuk bob..
zurin sile tegur bob cket =p

farhan aka buwik semangat!!,
nsb baik ringan dari bob n ponci kalu x dah lme patah stand tu

me!!..
zopor cakap snobish sgt pic nih. pic jer k..sy xmcm tuh =p

ok kawan-kawan, nih pic paling mahal malam tu
bkn senang nk dpt snap gambar aik mcm nih
uihhh aik...cmni yer =p
Opsss...lihat belah kiri pic,
ade cik wani terselit disitu..hehehe

tanda cinta bob pada zureen
trimalah bola bowling nih, tepuk-tepuk!!!
opsss...zureen xlarat =p
banyak lagi gambar-gambar malam tu, kalu letak sume memang penuh ahh. Ni la antara aktiviti bersama yg dilakukan antara geng2 CelesticOs Tribe =)
abu menghilang mlm bowling tu, die berlepas ke bukut jalil, bukut pulak, bukit laaa,
go abu go, gomo klate gomo..
ok dah bola dah abis..hehehee
k'lah..tu jer untuk kali nih,...
babaiii...salam =)







6 comments:

lipanboy said...

amboih..aku berat sgt smpi ble patah ke stand tuh??cis2..haha..
btw, aik lentik..awww..haha

Najwa said...

hehehe..mgkn bleh patah..mgkn laaa
tu ah..aik lentik abis =p

eppoo said...

wahh!
biru nye die! hehehe
busy ko? lamo x napok kt blog nih..
hehe.

Najwa said...

skali skalo ikt color blog etep..hihii
busy bekerja loni..=p
xdop lah...maLah nk update jah

NurulAtiqah said...

hahaha..hey nice pic aint me with all the hands~hahaha tu act nk wat efek ikan buntal :P

abu raihan said...

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...