27 June 2012

rindu sepatbiru

 Assalamualaikum

Ehem ehem...dah 6 bulan menyepi xupdate sepatbiru. last update bulan 1, skrg dh nk msuk bulan 7..huhuhhu.
6 bulan tu jgk laa ak dh tinggalkan UTP and pejam celik dah 5 bulan ak jadi wanita engine di kilang jpon..hahaha, well alhamdullilah, so far so gud 

6 bulan tu haarus la byk mende yg berlaku, yg kompem invitation event kawin kawan2 xpernah stop,hahaha dah 24 mmg la musim kannn. 

meh la ckp pasal kerja cket. alhamdullilah sgt rezeki dpt keje cpt, abis final exam 11 jan, 6 feb dh kene report duty keje and dpt keje dkt ngan umah, jalan kaki xsmpi 10minit pun, syukur alhamdullilah :) Bile dh kerja xsame dgn blaja, n stp pekerjaan itu ade cobaannye kan, nak kate best xjgk nk kate xbest pun xjgk. okla standard keje kilang, production biasa la sibuk n hectic bile akhir bulan. dulu time intern keje bahagian  process, skrg production control, byk blaja mende baru :)

skrg xleh tdo lmbt dh,..hahhaa sedang blaja actually, time std slalu tdo lmbt, ssh gak nk tdo awal tu la pasal slalu mcm zombie dlm kilang..hohoho. oklah, next time akan cube merajinkan update and btw lumix dah sihat wallafiat, boleh amek gmbar dah http://www.emocutez.comok, babaiii

2 comments:

Nora Karim said...

good luck... semoga menjadi pekerja yang baik :D

beliamuda said...

Rindu sepatbiru jugak. Eh?

Hi Kak Wa~ =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...