13 April 2009

at last....

assalamualaikum....
dah lame xupdate blog...lg2 ayat nih je ak duk repeat..
mslh tenet ahh, mmg xder sbb lain pun....
skrg kene bt update mingguan..dah bbrp week kan..hihihi

minggu pertama:
- nothing interesting, mlepak kt utp same sprti kebiasaanya
- layan2 muvi, lupe diri pdhal final dah xlame..huhuhu
- mslh personal muncul..haishhh, entah la... xphm ahhh.. xyah phm ahh...bt pening jer..hu3

minggu kedua:
- trip to cameron dgn syaz, acu n kak yani
- mmg xplan pun, ak bgn td ari sabtu syaz terus ajak pi cameron, xpikir pnjg sbb mlm tuh ade bdk yg duk indn suh ak kuar g jln2 spy ak xbosan kat utp nih...ape lagi, mandi n bersiap terus ahh, smngat gitu..hihihi
- sronok...sejuk kat atas tu, ak beli teh nk kasi ummi, kat umah mmg slalu minum teh petang2, kire ade jgk la mende ak bwk balik utk umah, kat diri sndiri ak beli mknn je kot..n bunga kering pas2 makan angin je... best, jln2 kat taman rama2, ladang teh pusing2 cr tempt mkn..=P

minggu ketiga: - last lab fluid, bt experiment flowmeter measurement..bt yg terbaik konon2 nye..last kan - lab EM dah end last week lagi, bt exp yg plg lame tp best ahh sbb ade liquid nitrogen..kih3 - nih pic labmate fluid aku..sile2..sile tgk... - dan ini gmbr mrk2 yg eppy sbb lab dah nk hbs..hihihi

sgt happy kan..mrk2 sume
minggu keempat:
- insyaallah angah dtg khamis nih sbb die ade educamp kat utp nih
- pas2 ummi n ayah akan dtg ari sab2 utk amek angah, yea!!, parent ku dtg...
- kene ready laa..next week ade test solid n dis week arabic lak...haishh
- caiyok2!!!
PESANAN BUAT DIRI SENDIRI DAN RAKAN-RAKAN SEKALIAN

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...