19 January 2010

cooking


wa: ummi..cooking is not my passion laaMyEm0.Com

ummi: so dont get marriedMyEm0.Com

wa: heh!MyEm0.Com


Perbualan dengan bonda masa tengah prepare lunch. Tak boleh kawen ekk kalu tak suka masak. Bukan tak suka sangat sebenarnye cuma kemalasan sedikit. Terukkan....huhuhu, my bad~~Ni perbualan beberapa minggu yang lepas, sekarang dah tak malas sangat dah, makin dekat utp nak bukak dah jadi rajin lak masuk dapur. da start plan nak masak apa nanti kat hostel. Yela, empunya diri ni bukan yang jenis suka try masak macam-macam, bagi makan macam-macam boleh la. So kalu tibe-tibe rajin nak memasak memang jarang sekali berlaku and kalau berlaku pun bermusim. Habis musim susahla nak masuk dapur. Hope musim kali nih bertahan lama. Sedar-sedar la sikit, tahun ni dah 22 tahun najwa..5 tahun lagi nak masak utk mak mertua..ye lambat lagi sbb tu selalu malas...susah2...

6 comments:

Mohaimin_Ichi said...

5 taun tu x lame lagi da tu
kau kena start serious memasak skang
biar time masak utk mak mertua tu,
dah pro abes setanding chef wan.
haha

Mohaimin_Ichi said...

eh jap,
bile tukar layout?

Najwa said...

setanding chef wan..waa..mst mak mertua syg abis..hiihii

da lme da..ko je yg xjenguk blog ak mne nk prasan~~

Mohaimin_Ichi said...

bukan takat syg abis,
kot2 kang dia nak tinggal ngan menantu,
tiap2 hari dpt makan sedap2. haha

dah lame ek,ye la, kau pun jarang update skang, tu yg jarang jenguk.heh

afiq said...

penting bab masak tuh.. hehheehe

onniye*occuke said...

bile ko tuka background ni,wa...hahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...