12 February 2010

malam ni dah nak gerak balik kelantan..yeah~~

Malam ni dah nak gerak balik kelantan..yeah~~,so pagi nih (skrg dah 12 lbh kan, so dah pagi..jgn buat fenin2 ye) insyaallah nak pastikan semua assignment dah beres, half pun jadi lah.Cae, fluid mechanics, mecha and lab report fluid. Balik rumah dah tak nak pikir pasal mende alah ni semua, cukuplah dengan masalah resume jer full stop. k, malas nak hurai lebih-lebih, nak settlekan apa yang patut and tidur.

3 comments:

wandin said...

dpt resume sy x?

Najwa said...

dpt2...thanx..=D

Haikal said...

Walau apa pn kita jalani seharian.Suka duka,pahit manis.Kita kena ingat sekarang ni semuanya dibalas cash.Tunggu dan tengok je lah.Kalau kita buat baik,dibalas baik.Kalau sebaliknya pun begitulah.Kan wa?Tanya najwa,mesti dia setuju.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...