06 March 2010

Etp nye pasal...

Assalamualaikum

Hari ni almost seharian kat Ipoh, jalan-jalan MyEm0.Comcari barang untuk project ETP. Plan gerak pukul 9 am tetapi terrextend smpi pukul 9.45 am. Kitorang breakfast dulu sementara tunggu kema siap. Thanks to Shikin, sebab dia dah pernah pergi so tak amek banyak masa sangat nak cari-cari kedai. Banyak jugak singgah kedai electronik tapi pencarian solenoid yang sesuai tidak kesampaian. Size kecik sangat, stroke pun pendek sangat, 12 volt je yang macam dah ok. Bincang-bincang, kitorang decide nk order je dulu solenoid tu tapi sebelum tu nak pegi tanya abg2 kat lab kot2 diorang ade yang boleh membantu. Haish risau la pulak pikir pasal solenoid nih, macam simple tp confusing jugak..adehhhMyEm0.Com

Pencarian diteruskan ke kedai spare part kereta, nak cari seat belt and gear kerete, kedai first yang kitaorg pergi, barang ade tapi price tuMyEm0.Comterlalu mahal sangat. Pusing-pusing lagi jumpe kedai india ni, bagus jgk pekerje2 situ, tolong layan ktrg budak belajar tak habis lagi nih..ktrg cakap nak buat untuk project so price yg die letak memang reasonable, total seat belt and gear auto kerete wira RM100 je. still within da bajet, ade lagi extra 100, insyaallah boleh spare untuk ape-ape yang penting pasni.

After selesai beli barang-barang tu sume, kitrg pi makan kat Restoran Tasik Raban, shikin cakap tempat tu best. MyEm0.ComAlhamdullilah memang kne dengan selera anak jati kelantan, almaklumlah sume klantanese..hihihihi yeah.. bleh makan tempoyak..hihihi, sorry ekk kema, ko sorg je yg xleh mkn tempoyakMyEm0.Com, amir n shikin pun join geng tempoyak gak. Then jalan2 pusing jusco, solat zohor and gerak balik, shikin je yg kne tinggal kat jusco, die ade plan dengan geng2 nye.

Sekian untuk update kali ni
wish all da best utk my team ekk, doa2 la project ktrg berjalan lancar..aminnnMyEm0.Com

3 comments:

zureen-chan said...

all the best :))
wahh suke mkn tempoyak rupenye..hehee

onniye*occuke said...

sedak ko poyok wa??aku xrajin make pon..haha

Najwa said...

hishhh..rugi xmake, tera ahh dulu..pade ak sedak jah..=D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...