14 March 2010

eightdesign review =D

Salam kawan-kawan. kali ni entry bunyi macam nak promote, ye memang pun.. nak promote eightDesigns nye baju-baju la nie.. Aritu time cuti raya cina saya dah pernah singgah eightDesigns nye kedai dekat Parkson Kota Bharu,Kelantan, baru je bukak..kedai tu very nice n banyak stok baju baru sampai. Time tuh beli due pasang baju and satu inner color purple. Cakap pasal inner nih, inner yg eightdesign punye mmg best pakai, cakap btol nih sbb sblm nih dah due kali beli inner color putih n hitam panas and tak selese nak pakai. Tapi yang eightDesigns punye seharian pakai pun tkpe sebab material die sejuk, tak panas pun.

baju yang saya pakai dalam gambar atas ni, baju eightDesigns la, nice kan..baju dengan inner tu. tudung tu bukan eightdesign la..hihihi. Harga baju-baju die berpatutan, kalau terus pergi beli kat kedai lagi best sebab dapat diskaun, macam aritu saya beli due pasang baju dengan harga RM50 n plus inner RM18 so total RM68. kire oka ahh sebab dapat 3 pasang baju sumenye. bestkan..=D

ni overall view baju nih

so kawan-kawan, apa tunggu lagi, pi la jenguk eightDesigns nye blog, tak rugi apa-apa pun. lupe lak, eightdesign pun ade website die jgk, kalau nak tahu lebih lanjut tentang eightdesign klik je link kat bawah nih. Nanti korang tau la napa saya tibe-tibe buat review pasal eigtDesigns ni..hihihi. Sambil-sambil tuh korang bleh view baju-baju die, kompem suke =)

7 comments:

eppoo said...

auuwww! kiut nye!!

Najwa said...

hihihi...sape paka baju eightdesign meme jd kiut2 abis..hahha, promote sgt...

intaq said...

sweet2..=)

tayeng said...

unik la baju dia....ada ek kat kb kdai dia...kena pegi ni...ritu p ronda parkson cam kosong je kat ctu

Najwa said...

keda dio baru jah bukok..tera la g pulok..loni meme tgh byok..insyaallah ari khamis nih wa nk singgoh plop..heehe, ado so baju wa kene..=D

iny zakaria said...

comeinye..
lame x g parkson..
pas exam ni nk g la..=)
wa cuti ke loni??

Najwa said...

a'a wa cuti loni
mid sem break tp ari sabtu pagi kno g doh..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...