20 June 2010

update

salam..nk update psl internship pun, housemate dh tlg updatekn nk tau bleh jer view blog diorg, so far intern oklah, sv cina, looi namenye, awal2 cuak gak tp alhamdullilah dh bleh adapt cket cume penat jela, balik pas makan, solat, bc komik cket tdo terus...huhuhu. Rumah sewa ok, selesa, makan ok jgk, housamete pun ok. jadi skrg xde mslh ape2 pun cume hal laptop xslesai2.. balik klntan ni pun hajatnye nk amek laptop. tp nmpknye laptop mmg xdpt nk dselamtkan, kes kne mandi hujan time pi jln2 kat kedah tu la..emm., xpe lah maybe dh xde rezeki, nk p beli pun xsmpt balik sehari je..next time la beli. k'lah esk dh kne gerak balik kulim, bas pagi lak tuh..huhu
so, selamat malam sume =)

1 comment:

wandin said...

selamat berpraktikal!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...