27 June 2010

Kedah Darul Aman



Cuti sekolah baru-baru ni my family pi jalan-jalan kat kedah darul aman, sebab intern kat kulim so bleh la antar terus lepas pusing2. first destination, Muzium Padi kedah, hehehe educational sgt kan, nih ayah nye suggestion, sbb ayah pernah datang n katanya tempat tuh menarik. okla menarik la jgk..=p. kat muzium padi tu rasanya yang paling mendapat sambutan ialah lukisan pemandangan padi, menarik sgt sebab lukisan tuh nmpak mcm real gitu n lukisan tuh menunjukkan exact view dari puncak muzium padi.

next, ktrg pegi pusat akuatik kedah, nak mandi tapi xbawak baju n pulak tempak tuh public..huhuhu, ayah mmg super excited, mmg mcm xsabar2 nk lompat je..hihihi, next time ye otosan =p
tu jela tempat ktrg pusing2, ade satu lagi kat pekan rabu, tu utk shopping2 bwk balik kelantan je n lastly pegi jalan2 umah kwn ayah.hihihi
smlm ak borink2 , edit gmbr jela keje..hihihihi
babaii ^_-

1 comment:

Hariry Ariffin said...

gi kedai tak gitau! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...