11 May 2011

simbah acid, hobi baru ker???


mesti ramai yang dah dengar news pasal simbah-simbah asid dekat serata kL..scary kan
target pulak random, main berkenan jer terus simbah. info-info yang kawan-kawan share kat fb cakap suspek ni lelaki, india, naik motosikal and umur dalam lingkungan 30. diorang beroperasi secara berdua naik motosikal.


gambar atas nie tunjuk tempat-tempat kejadian yang pernah berlaku isu simbah-simbah asid nie. ikutkan berita cakap sume mangsa adalam perempuan dan melayu.huh...even murid sekolah pun dah ade yang kene. scary sangat manusia sekarang nie, kenapakah buat kerja macam nie?!!

ladies out there, hati-hati bile keluar..seeloknye jgn keluar rumah kalau tiada urusan penting.
cakap orang, aku nie lepas exam terus nk pi shah alam..takut!..siyes risau tapi rindu member sgt!! ya allah lindungilah kami dari perbuatan kejam ini..

ni link2 yang share pasal isi simbah acid nih. klik untuk tau lebih lanjut. take care sume!!



1 comment:

bintul shahrain said...

huh?? peliknya hobi rakyat malaysia. takutnya mau pulang bulan 6 ni~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...