04 October 2011

terbang tinggi-tinggi

Assalamualaikum



Sekarang berada di Shah Alam, baru lepas menghantar adik aku, Amar Sofwan ke Klia. Alhamdullilah semua urusan berjalan lancar, cita-cita acik nak sambung belajar medic mesir tercapai juga. Happy untuk acik, tapi sedikit berat nak lepaskan acik pergi...adik laki sorang dan tersangat special. Ape pun, kakak sentiasa doakan yang terbaik untuk acik. Belajar elok-elok yer acik....miss u dah ~~

Amar  Sofwan Mohamad Shiham

sofwan's family

family acu.

Esok 4/10 cua menghadapi exam PMR, tadi pergi hantar acik pun cua takde, haruslah kan esok exam. sebelum bertolak ke shah alam, sempat singgah ke MRSM Pasir Tumbuh melawat cua, last before exam n last cua jumpe acik sebelum fly.

Nasuha Sofwani Mohamad Shiham
Acu and Ayah Su join sekali pergi hantar acik, kat shah alam nie pun stay umah acu, best bleh main ngan harith..hee. time on da way ke shah alam jumpe pelangi cantik sangat and time stop isi minyak kat gua musang kot..tak sure sangat, time tu pun view senja cantik teramat sangat.



sekian untuk update kali ini. sekarang memang jarang sangat update =|. Insyaallah merajinkan diri cket after dis..huk3.
Salam =)

1 comment:

seliparburok said...

Gudluck too cua.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...