25 November 2011

GIVEAWAY : IRINE NADIA nak kasi MIRACLE TAB for FREE!"



Assalamualaikum
dah lame tak join giveaway, rasenye last time internship last year dulu. Biasanya kalu join giveaway memang sebab ape yang nak dgiveaway tu super duper menarik perhatian.
so, kali ini adik irine nak bagi MIRACLE TAB =D

Okes, saya tringin...... nak miracle tab ini tapi bukan untuk saya sebab Alhamdullilah, saya tak ade masalah kulit sangat kecuali kulit kering n jerawat datang jenguk skali skala but so far alhamdullilah.

Actually, saya nak my ummi try product ni sebab ummi ade masalah pigmentasi pada kulit. Rasenye faktor keturunan sebab siblings ummi pun same jugak. ummi dah try macam2 tapi tidak berhasil, kalu jadi pun kejap jer then masalah balik.

Memang dah plan nak beli kat ummi tanpa die tahu iyelah mahalkan mesti ummi cakap membazir. So sebab masih student fulus pun kureng, kene saving dulu, then bile tahu adik irine nak buat giveaway, why not try kan, mane tahu rezeki ade, iA.. Lagipun based on testimonial orang hantar tu, saya rasa product ini amat meyakinkan dan yang penting Halal, so bleh gune tanpa was-was.hee, nice kan =)


Apepun, my ummi is still the most beautiful and wonderful woman i ever known, luv u so much okasann =D





p/s: gambar miracle tab kredit utk irine =)

2 comments:

Eyriqazz said...

GOOD LUCK..

hadiah menarik...

jemput join...

Gadget Impian Eyriqazz dan Contest 6 in 1 Worth RM600+

khalifah said...

hye sweety..:)..sy pun pki prdct ni..mmg best..jom shoppng di sini http://www.facebook.com/pages/Shawl/241729209220525..ada vco catlyst rm38 sahaja.!.murah..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...