20 November 2011

Lumix part 2

Assalamualaikum

Tibe-tibe Lumix part 2 kan...entah bile part 1 tak tau..hehehe, part 1 nye sini. Time balik yang xcident aritu dah bagi Lumix kat ayah suh pi hantar kedai, baiki... Setelah lame tak bukak Lumix since msuk air, try-try bukak boleh on tetapi.....screen jadi gelap, try snap..pastu transfer dalam laptop tengok-tengok gambar hitam, gelap!... then OFF terus lumix. Time bagi kat ayah try on balik, kali ni tak leh on pulak dah..tak tau la ape nak jadi ngan lumix nih..sekarang kat kedai xtau ape cerr..huhuhu. Insyaallah ade hikmah dsebalik sume nih, husnuzon2.....

update blog pun takde gambar-gambar baru lah, tadi usha-usha album lame..rindu pulak kat Lumix, cepat la sihat wahai lumix...

atiq and iman time raya puase 

on da way balik p.mas, jmpe umah comel

betta fish ayah, bekas ikan comot cket..hee

khamis lepas, result UPSR kan, Alhamdullilah cia dapat 5A. Tahniah cia dan rakan-rakan sebaye yer..  Insyaallah plan nye nak suh cia masuk Maahad Muhammadi Perempuan, ikut jejak acik tapi kene lepas ujian kemasukan laa, iA dpermudahkan..tapi ummi try jugak mintak MARA. tengokla rezeki dapat mane-mane. kalau cia masuk asrama, sunyi la serambi sofwan. sume duk jauh-jauh.. Ya allah bialah dapat rezeki keje kat kelantan nanti boleh teman umi, ayah n cik n bleh minum tea beng pasar kale chepo ari2..=p

Tahniah Nasiha Sofwani
okes, selamat malam..Assalamualaikum, thanks sudi-sudi singgah sepatbiru
p/s: angkut DSLR seketul best jgk kan.. =p

1 comment:

Niena Pengembara Ilahi said...

mengidam DSLR jugak ni sbnrnye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...