26 June 2011

lumbe kereta kat MElaka =p

Assalamualaikum

bukan lumbe kereta pun sbnornye, kami reramai, satu bas pegi melaka untuk perodua-eco challenge jadi tukang sorak untuk team x-tron utp, yeahh x-tron k..hebat x name kereta utp..hahaha.


comelkan model aku, senyum malu-malu gitu



yeah, ni die kereta utp, x-tron nama dberi. x-tron mampu buat 6 pusingan jer,
xmenang pun takpe yang pasti, team x-tron dah berusaha sehabis yang baik, duk lab sampai pagi k..nak jayakan kereta ni, u guys da best ahh =)


tu kesemua kereta macho yang bertanding, tgk, macam-macam design keta kan. tahniah untuk yang menang, Politeknik Ungku Omar, USM and UNISEL



committee dapat topi hijau macam cik zurr pakai tu
thanks untuk semua yang mengajak ktrg jadi tukang sorak, ade jugak peluang larikan diri dari fyp n segala macam hal yang buat pening. seharian kat sana adalah berbaloi =)

yok megi kita buat trip ke melaka..Zoo melaka cam best gak MyEm0.Com

24 June 2011

tak semua cantik untuk kita

Assalamualaikum

semalam tdo lambat konon-konon prepare untuk presentation depan sv arini, tdo pun termimpi2 sebab cuak, pastu pergi jmpe die tadi, present la sgt kan, die jer yang lebih cakap dari aku..huk3, selalu dah macam nie, btw aku still blur dgn fyp nih, ape nak jadi entah..usaha la setakat yang mampu.

seminggu asyik pikir fyp, sampaikan quiz ECM pun buat ilek jer, padan muke xleh jawab pun aritu! malas ahh nak cakap pasal fyp, buat sakit jiwa jer.

minggu ni abil balik, baru rasa macam mane abil rasa bile aku balik, sunyi nye bilik ku, tdo malam pun xtutup sume lampu..hohoho. Boring-boring tadi kemas la almari cket, jumpe banyak shawl yg dh lame xpakai and ade yg xpernah pakai pun, membazir sangat, rase nak buat clearance ahh. xde la serabut sangat mata aku tgk shawl-shawl tergantung.huu


tu lah, lain kali sebelum beli pikir luh, jangan tengok cantik jer grap terus, haishhh, pesanan untuk diri sndiri orang pakai cantik xsemestinya kita pakai cantik and mende cantik xsemestinya cantik untuk kita juga >_<

19 June 2011

Mohaizza Emizza




terima kasih ayah.
sangat bersyukur dkurniakan ayah yang memahami jiwa anak-anaknya.
u ar da BEST!!!





16 June 2011

xleh tgk stereoPOP, jom kite mkn aiskrim paddlePOP



Assalamualaikum

Tajuk entry xberkait lngsg yer bunyi jer nak2 same cket..hahaha
Actually Malam nie balik kelantan, bas kul 10.30pm. (^_^) tapi tringin nak tgk stereoPOPMyEm0.Com esok malam..huk3
abil jadi backup dancer MyEm0.Com utk paddlepop k..eh stereoPOP ok. Tapi.....takpelah, family first (^_-) nanti ak tgk video jer, haruslah ade org share kan
all da best stereoPOP!!
dan doakan perjalanan pulang ke kelantan selamat, aminn



menari leklok bil =p

12 June 2011

Entourage night

Assalamualaikum




Entry sebelum ini aku ade sebut cket pasal entourage kan, actually entourage ni band budak2 mechy jan 07. kitaorg dah final year so last nie kire macam nk try sumthing yg xpenah try la, create memories with mechian..hihihi

Last night we performed!! hahaha, sebelum perform xyah cakap la berdebor gler2 kot, ak asik risau kot2 tlepas stick, memang KO kay tp alhamdullilah berjaya juga abiskan dua lagu, best ke xbest ker, tempo lari ker, singer xigt lirik ke yang penting tgh perform tu ktrg enjoy and thanks kawan-kawan yang datang bagi support, appreciate sgt2!!! thanks alots

Lagu first dari Spider, Relaku Pujuk and lagu 2nd Bruno Mars Just The Way You Are =)




kawan-kawan, Thanks 4 da memories =)


p/s: Link ke video

10 June 2011

FYP I

Assalamualaikum

Hari jumaat xde class tapi pagi-pagi kul 9 every week kene jumpe Sv untuk FYP I. Cakap pasal FYP jer buat aku risau, permudahkan ya allah...

Optimization of Process Parameters for Rapid Prototyping Process

Seminggu ni sibuk dengan FYP and ENTOURAGE!!.ape itu entourage, nanti kite cter, hee =D. mood untuk update blog dah semakin susut, xtau mane hilang tapi tu lah lagi suke blogwalking bace2 blog orang.

result dah kuar 2 ari lepas, plan nak pergi amek result arini tapi tup tup semalam bukak email, exam unit dah send result. result xteruk and xde la bagus sangat, average, Alhamdullilah. tapi xsangka subject yang aku paling cuak awal-awal sem dulu, subject PCS dengan Dr.Sumathi boleh dapat A, sangat bersyukur, thanks Dr. Sumathi!!

update kali ni its all about me, haruslah blog aku kot..hee. Salam MyEm0.Com










LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...