12 June 2011

Entourage night

Assalamualaikum




Entry sebelum ini aku ade sebut cket pasal entourage kan, actually entourage ni band budak2 mechy jan 07. kitaorg dah final year so last nie kire macam nk try sumthing yg xpenah try la, create memories with mechian..hihihi

Last night we performed!! hahaha, sebelum perform xyah cakap la berdebor gler2 kot, ak asik risau kot2 tlepas stick, memang KO kay tp alhamdullilah berjaya juga abiskan dua lagu, best ke xbest ker, tempo lari ker, singer xigt lirik ke yang penting tgh perform tu ktrg enjoy and thanks kawan-kawan yang datang bagi support, appreciate sgt2!!! thanks alots

Lagu first dari Spider, Relaku Pujuk and lagu 2nd Bruno Mars Just The Way You Are =)




kawan-kawan, Thanks 4 da memories =)


p/s: Link ke video

4 comments:

cikcombi said...

relaku pujuk???mesti war yg suggest nih..wah...rindu TBONE...glad dat u choose dat song=)

Najwa Sofwani said...

main lagu tu meme igt sek mu sgt2..siyesly rindu tbone sgt!!!

Hazwan Arif said...

video xde ke?

Najwa Sofwani said...

video cek kt fb, moh ade share, ni link nye
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150263233094085&comments

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...