10 June 2011

FYP I

Assalamualaikum

Hari jumaat xde class tapi pagi-pagi kul 9 every week kene jumpe Sv untuk FYP I. Cakap pasal FYP jer buat aku risau, permudahkan ya allah...

Optimization of Process Parameters for Rapid Prototyping Process

Seminggu ni sibuk dengan FYP and ENTOURAGE!!.ape itu entourage, nanti kite cter, hee =D. mood untuk update blog dah semakin susut, xtau mane hilang tapi tu lah lagi suke blogwalking bace2 blog orang.

result dah kuar 2 ari lepas, plan nak pergi amek result arini tapi tup tup semalam bukak email, exam unit dah send result. result xteruk and xde la bagus sangat, average, Alhamdullilah. tapi xsangka subject yang aku paling cuak awal-awal sem dulu, subject PCS dengan Dr.Sumathi boleh dapat A, sangat bersyukur, thanks Dr. Sumathi!!

update kali ni its all about me, haruslah blog aku kot..hee. Salam MyEm0.Com










2 comments:

lipanboy said...

wah..tahniah A dgn sumathi..giler r..

Najwa Sofwani said...

thanks, tapi aku rasa budak class aku ramai dpt A kot..so xplek sgt..hihihi, sumathi baik kot =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...