26 June 2011

lumbe kereta kat MElaka =p

Assalamualaikum

bukan lumbe kereta pun sbnornye, kami reramai, satu bas pegi melaka untuk perodua-eco challenge jadi tukang sorak untuk team x-tron utp, yeahh x-tron k..hebat x name kereta utp..hahaha.


comelkan model aku, senyum malu-malu gitu



yeah, ni die kereta utp, x-tron nama dberi. x-tron mampu buat 6 pusingan jer,
xmenang pun takpe yang pasti, team x-tron dah berusaha sehabis yang baik, duk lab sampai pagi k..nak jayakan kereta ni, u guys da best ahh =)


tu kesemua kereta macho yang bertanding, tgk, macam-macam design keta kan. tahniah untuk yang menang, Politeknik Ungku Omar, USM and UNISEL



committee dapat topi hijau macam cik zurr pakai tu
thanks untuk semua yang mengajak ktrg jadi tukang sorak, ade jugak peluang larikan diri dari fyp n segala macam hal yang buat pening. seharian kat sana adalah berbaloi =)

yok megi kita buat trip ke melaka..Zoo melaka cam best gak MyEm0.Com

2 comments:

siti kektus said...

tukang sorak pon ok la tu, hehehe

dapat jugak sumbangkan suara kan? :p

beLLe said...

baru tau wa ade blog! anyway, comel nyeee model! menawan pulak tu. ekekeke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...