20 July 2008

[_Here i am back to utp_]


pagi td smpi kat ipoh dalam kul 4.30 am coz smalm bertolak dr KB kul 9.30, pastu dr ipoh amek teksi ke utp smpi kul 5 lbh dah rehat cket sekejap kat surau, opps silap luar surau sbb pak cik jaga tu xnak bkk surau, kate nye kul 5.45am br bleh bkk. ape la pakcik ni xleh nk consider lsg dah ade org bkk jela xssh ape2 pun..hish...

da things is now i'm at utp, menetap di village 4, sbilik dgn syaz..alhamdullilah, penat gler angkut brg2 syaz, punye la byk,...owh lupe, syaz dtg dgn bf die, izzad, bf dier std kat egypt skrg nih tgh cuti, bf dier ahh byk tolong2 angkt brg..hurm..tbe2 rs rindu kat aizat plak, dier tgh bt ape ek skrg...

so far V4 ni kinda ok la, cume yg ak xsuker nye bilik dier color orange yg striking gler tuh cam panas je jd bilik nih..hihihi, ape2 pun okla dr ak xdpt bilik or dpt bilik yg kemudahan nye kurang. housemate ak ade cine ade siam ade mlayu..hahaha variasi gitu.

esk da nk start kelas so ak kene prepare for tomorrow class, xleh main2 da, std2... igt ak dtg cni nk std, jgn bt mende2 yg lara, ak jgk yg rugi. hihihihi....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...