09 September 2008

[_Lab Welding_]



Best2..sgt best buat welding, xder ahh bahye sgt cm yg dure-urekan...hihihi. Tp pki protection ahh,facial and glove..well safety first kan... mule2 ktrg praktis lu, bt ats skrap...pas cm confident br start project.. Project tuh ktrg kene weld corner joint, butt joint, t-joint and last one lapp joint..rsnye bg ak ahh, yg ssh tuh time nk bt corner joint sbb nk make sure die perpendicular.. nsb baik helder tolong,
thanks helder =). ak praktis time nk bt butt joint je, time praktis punye ahh satisfied gler dgn hasil, technician pun ckp good, pas2 time bt yg real one (project) hancur!! tension2..huhuu, nsb baik leh wat due kali, second time tuh lawa la gak wlpn xmcm yg praktis..lps tuh yg lain2 punye join ak dah xpraktis ahh, terus je bt project, sbb ble second time bt mst jd cuak n hand mst shaking..adoiii...shake lak cm nmpk antu...susah2.. lab welding kejap je, suppose habis kul 5, ktrg bleh hbskn smpi kul 1 jer..best2...tp yg slek nye, technician sorg tuh xbrape best ahh, bkn yg puji ak tuh, ade sorg lagi, xnk ahh ckp name, xbaik..this week lab metrology lakk...hihihihii =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...