22 September 2008

[_nak balik_]

hurm...rs cm dh lame xupdate blog nih, nk kate bz xde la sgt..mslh tenet utp ahh yg slalu mmbatalkan niatku utk

posting ape2..sabor2..anyway, lagi 4 ari nk balik kelate...huh, xsabarnye..nk berbuke ngan family, mkn mskn

ummi..dan..nk jmpe 'jat'..hihihihi. week last kat utp nih rs cm malas sgt2 nk std, sbb asik pikir nk balik je tp yela

xleh nk bt xtau je, esk quiz, luse quiz, project imse lagi esemen sp lagi..pening2...kalau nk pikir mmg xhbs ahh

sbb balik cuti nih ade test lagiiiiiii........hurm, tkpe lah bgs gak ade test, rajin cket ak std(memujuk diri).

actually 2 3 ari nih ak mcm xbtol cket, enth la pikiran nih cm dlema je, dah jd xtau nk bt cmner , mcm ni ahh

dlm diri ni kate jgn pegi tp kaki melangkah jgk, kalu bleh recall time blaja komsas lu, situation nih

dpanggil....hahaha...xigt jgk laaa..aiseyyyy td cm igt.....huhuhuhu

ari rabu nih insyaallah kalau xder ape2 pegi ipoh dgn abil n syaz n bf syaz, ijad. igt nak beli hst br, hst ak skrg

mmg dh sgt2 kritikal, xleh nk taip msg dahh..aiyooo..cmner la ko jg hst nih.. nk beli yg same dgn 'jat' w580i.

smlm dh tepon abe ade suh ushar harga hst nih kat klate, kalau klate maha lagi bleh beli turus kalu x beli kat

klate nih, 'jat' ckp nk teman..suke2 =)

k'lah, penat dh rs menaip nih..hihihi..pemalas la sgt diriku ini..bukan sbnrnye nk wat tutor vector nih..nanti2

ahh ak posting lagi..

k cau..salam

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...