24 September 2008

[_Smile_]


dalam dunia ni xde sape2 pun bleh hidup tnpe bantuan org lain, even org paling kaya ats dunia pun xmampu, yela kalau org kaye tuh ade jet nk pi jalan2 mst die nk ade pilot utk terbangkan jet tuh kan. xpun kalu duit die byk sgt mst die nk kire n nak kire sorg xlarat n kene la mntk bantuan org jgk, mmg la ade machine kire duit tp kene ado org operate machine tuh gak kan br leh run..ha, so tgk lah btp hidup seseorg itu tidak mgkn tnpe bntuan org lain.
sbb itu lah hub dlm msyarakat tuh amat2 penting. tp kan nk org tlg kte, kte kene la jd org yg dsenangi n kte sndiri pun kn tlg org, same2 la kan tp kan ade jgk sbnrnye org yg xtau mcm mn nk jd rg yg dsenangi nih .xssh pun sbnrnye..tgk pic tuh..smile is da key for dat
xterpikir ker yg smile aka senyuman nih actually mcm magic gitu
org yg tgh sedih ker sakit ker ape2 la tp ble senyum
trase jgk kelegaan sedikit. at least rs cm tenang
sbb itu .kan bgs kalau kte bleh bt org sntiase senyum
nk bt cm2 kene bermule dr kte. so smile .tmbhn plak free2 dpt pahala kan
sbb.......senyuman itu adalah sedekah
so..ape lagi...senyum laaa...
^_^

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...