24 October 2008

[_kunang-kunang_]

aku adalah kunang-kunang

dalam gelap aku ada

dalam gelap aku cerah

dan jadikanlah kau senja

kerana gelap kau ada

kerana gelap kau indah

dan aku hanyalah kunang-kunang

dan kau hanyalah senja

dalam gelap kita berbagi

dalam gelap kita abadi

- Petikan dari LOVE


tak ramai yang suke menghayati sajak2 ni. ade yg ckp sajak2 nih utk those yg jiwang2 karat je, utk org2 lonely laa..hihihi, ape pun.. terserah =), stp manusia yg mempunyai akal mempunyai tafsiran dan pandangan mereka tersendiri. Sajak kat atas ni ak amek dr crite indon LOVE tuh,..entahla, nk ckp mcmn ekk tp sajak ni pada ak btol2 best..mksdnye bgtu mndlm skali. Kunang2 dan senje, xterpikir pun utk kaitkn due mende nih tp ternyata mrk ade prsmaan wlpn kte lihat 2 mnde nih berbeza amat “dalam gelap kita berbagi, dalam gelap kita abadi”..hurm…renung2 kan lah… =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...