08 October 2008

[_Salamat Hari Raya_]

This is my family members..hihihi. tgk ahh acik dh tinggi sgt, baru form 3 tuh, jap g kalu form5 gno xtau..cia plop makin melebar..kui3, jgn mrah cia..cua n kakak dh nk dkt2 same dh tinggi tuh..xlame kakak n angah la plg rendh nati..huh..eh, x2..ummi la..hihihihi. alhamdullilah ayah dah bertukar balik ke kelantan dkt jps pasir putih, agak jauh dari umah about 45 minutes br smpi office time much better than duk KL tuh, kalau x sminggu skali la br bleh jpo ayah..lagipun next year maybe just cia yg duk umah, yela sume dh pakat msok asrama kan..huhuhu..cia n cia, tp mmg jd ank kesygn ahh..harap2 jgn bertmbh besar sudah...=P


raya tahun ni sume balik, cik la, acu n mok long tp mik long balik bfr raya one day bfr raya mok long balik taiping dah, kire xbraya kat klntan la coz anak die br je bersalin, dpt cucu baru lagi...
raya nih mmg best tp yg xbest nye, baju raya xsiap..siap spasang je, raya 1st jela pki bj raya, raya 2nd n 3rd pki bj lame..haishhhh..geram2, thn dpn dh xnk da tempah ngan tukang jahit tuh padahal dah antar sbulan sbelum puase lagi..xsiap2 jgk...geram ahhh. tp kalau nk beli bj yg dh siap byk plak yg xbest, ye ahh mst kain xbest k=ukurn bdn xsesuai..aiyoo...senang2 jahit sndiri la..hihihihi


ni abe ade, org kaya baru..hihihi
ni family baru..hihihi, abe anda n kak ihe n baby al fatah..fatah tuh baru je 4 bulan tp dh same dgn iman n adib je saiz die cume fatah ni lembek lagi, mst ahh 4 bulan baru, harus ahh lembek lagi..hihihi, fatah ni xtau nk ckp ikut iras sape coz kak ihe n abe anda meme mc same pun muke diorh so ank die nih muke dh mmg cmpur rata kak ihe n abe anda..hihi.anyway, moga2 keluarga abe anda dpermurahkn rezeki, cpt2 bg fatah adek ek..hihihi=P

ni la muhamamd atiqullah, bdk yg sgt2 aktif, xpenah duk diam...hihihi. ckp xleh lagi, sbb tuh ahh expression muke je lbh..hihihi, sgt comel. atiq ni mcm cartoon disney tuh, ape name enth, sbb sblm die lari mst lari stmpat luh pas2 be pecut. yg xthn nye, die xkn brenti lari slagi xlangar mn2..hihihi..


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...