16 January 2011

dah habis dah ;(

assalamualaikum

akhirnya dah tamat 8 bulan tempoh intern kat celestica kulim.Last day kat kilang ak senyum dari pagi smpi petang tau smpi kluar kilang keje ak senyum jer...happy sgt!

tapi...

tapi.........

start malam ak dah diam cket,cket jerr..xsenyum memanjang dah tbe2 jadi sayu lak..bukan rindu kilang, tapi rindu kawan-kawan sbb pasni bile lagi nk lepaking macam 8 bulan kat kulim nih, bowling sesame, dinner together2..konsert 3 jam..

siyesly byk kenangan best kat kulim nih, isu lipat melipat di stadium bola pun jd kenangan best tau..touching la plak, adehhhh..

malam last ktrg dinner ramai2 kat ak-one pas2 pergi karok, 4 bilik kay..ramai sgt ahli tribe nih..hehhe

Antara menu yang di order

Me and farhan depa ckp ktrg cm adek beradik

Aksi terlarang ponci and beliamuda aka nipi

Depa nih nampak jer cam mafia kg.pisang tapi dlm hati ade taman beb

zureen and nadia, feveret pose depa =D

Wani aka seliparburok, awat hg p ttp mate..hihi

Atas nie sume gambar2 dlm kedai mkn ak-one, ktrg last customer, depe tunggu ktrg siap baru ttp kedai, bguskan sbb ade certain kedai tuh ktrg tgh mkn diorg dh duk packing2 nak ttp kedai, xptt2 nak makan pun xsenang tau.

Geng pcian, ktrg satu skolah dulu mrsm PC, xsgka jmpe di celestica.
mase kat utp xsedar pun kewujudan masing-masing

Entah ape yang kelakar tah..duk gelak tgk pic dlm camera
nih mst ade kaitan dgn aksi pelik wanie..hihi

Antara ahli tribe yg join makan malam kat ak-one

Guys karok mmg semangat lebih, oh.. oh.. oh..!!!

kenangan bersama korang sume mmg akan ingat sampai ke tua. Moga ketemu lagi di UTP. Selamat menempuh final year =D
Thanks sudi jenguk2 sepatbiru
salam, babaiii


6 comments:

seliparburok said...

jgn weh.. ak bc post ni pon da mcm nk meleleh. hehe

Najwa Sofwani said...

meleleh air mata tkpe, mmg motif entry nih kasi touchig2 cket
ko jgn meleleh air liur tgk mknn tu sudah..mmg nk kene beb =p

Hanim Mahali said...

memang semangat gilos berkarok... Enjoy sakan...

lipanboy said...

gamba last plg klaka..hahaha

nadia said...

sedeh la.. huhu.. aku ri last tu pun rasa best je.. skali mlm tu bru sedeh2.. :( tmbh lak ari ahad tu time tinggal sorg2.. korg suma dh balik.. lg la lyn perasaan.. bila lg la leh berkumpul wat keja gila2 cmni lg.. lps ni mesti susah dh~ huhu..

areripe said...

dulu ada member praktikal kilang tu sampai boleh beli yamaha lagenda.
banyak betul elaun dia bagi..

goodluck for ur last year...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...