28 July 2011

besday MEGI


Assalamualaikum

Sya(left) and Ana(right)

celebrate besday ana dekat KFC taman maju

celebrate besday sya dekat Burger King medan gopeng

dah lepas 2 3 hari baru nak update besday member2, rmi MEGI ( mechy girls) yg lahir bulan 7 ni. Sebelum sya and ana, najat nye besday..tu smbut time FUN FUN FUN nye event and arini pun ade lagi besday MEGI, Jayzeee!!! epy besday jayzee :) Sekarang sume dah msuk 22 yer, sebaya la kite =p, sebab bulan 12 lmbat lagi so im still 22 tahun k, yeahhh!!  


nampaknye ayam penyet xmenjadi yer sebab malam ni dah gerak balik kelantan..huhuhu, aritu cakap xnak balik tp tp tp..adik-adik sume balik, kalu balik next week xmeriah sgt dah sebab sorg2. abil present esok, patutnye arini tp postpone esok. Ayam penyet pun kene postpone jugak, smpi bile itu yang kite xtau..huhuhu

k'lah, doakan ambo slamat sapa klate deh, makasih byok =D

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...