27 December 2008

angah kene plKN


Dulu ak yg kene, skrg turn adek ak lak, najat tuh, die pun kene plkn jgk, mak ayah ak pun heran gak, asal lak keluarga ak mcm bertuah sgt dpt plkn nih..hihihi. tp lucky angah dpt dekat jela, dlm kelantan jgk dekat pasir mas, cancun park. so ummi n ayah xder la risau sgt sbb diorg bleh pegi melawat time ari minggu. xmcm ak dulu, skali dier antar ak kat jitra kedah tau, punye la jauh dh la tempat tuh terpencil gile..huhu, nsb baik time tuh ayah ak keje kat kedah so ari minggu kalau ayah xbalik kelantan ayah dtg ahh mlawat ak..hihihi. angah sgt2 la moody time tau dier dpt plkn. ala mcm ak gak..mmg xpuas ati giler ahh, kwn2 dpt blaja kete dpt keje...huhuhu, tp best tau plkn nih, byak pengalaman yg kte dpt.. mmg bertuah ahh sape2 yg terpilih, bukan sume yg dpt join tau, time adek ak nih, 10% je dr all student mjsc pc yg dpt. kire adek ak antr mereka yg bernasib baik.

pagi td pegi antr angah naik bas laa..hihihi. ak pesan kat dier, try la enjoy die pasT sgt2 suke..smlm ade ker dier ckp dier xnak minum air biar smpi dhydration..siot punye bdk..haishhh. tp ak yakin, dia pasti seronok kat sane =)

caiyok2 angah,nanti balik kakak ready cter korea byak2..hihihi

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...