29 December 2008

ulang alik ke hospital

masuk arini dah 2 ari ummi kat hospital, gara2 mslh mata yg dsebabkan oleh ****** tp ak n mama pakai okay je. kate doktor mate ummi xsesuai dgn ubat tuh dan menyebabkan bengkak saraf mata dan pendarahan pada kedua-dua belah mata ummi. effectnye ummi xdpt melihat dgn jelas, ape yg ummi lihat akan ade tompok2 itam dan kelabu..
pagi td ak ke hospital lagi dgn ayah sampi ke petang sbb ayah perlu bertolak ke kedah ats urusan kerje. insyaallah esk pagi ak akan pegi la ke hospital dgn jat utk amik acik pegi tgk result pmr. sepanjang ummi ditahan wad, acik la yg teman ummi. ak kene uruskan hal2 rumah, nsb baik mok long ade, bleh la tolong jgk.
xtau la nk ckp mcm mn prasan nih, huhuhu...moga2 ummi cpt sembuh dn cpt2 balik umah, cik dh pesan kalau angah call jgn bgtau ummi msuk hospital kan xpsl2 dier xleh nk survive kat plkn tuh.
ak rindu sgt kat angah nih..huhuhu

Ya Allah, sembuhkan mata ummiku, biarlah ummi dpt melihat seperti sediakala, sesungguhnya Engkaulah tuhan yg Maha kuasa dan Maha pengasihani

4 comments:

dhuha said...

i'll pray for ur mom!smoga dia cpt sembuh..amin..kirim salam kat dia nanti eh..

trex said...

wa..sabar ye..kem salam kat ummi

Faizudin said...

bwk bertenang. semoga Cikgu Zawiah cpt sembuh.

btw, jenama ape 2?

Najwa Sofwani said...

permata hijrah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...