15 January 2009

babaii ...

haishh..esk dah kene balik utp, malas yg amt..hu3, insyaallah esk bertolak pagi, ayah n ummi pi antar..maybe cua n cia join skali. Bagus gak bdk2 tuh datang same bleh tolong make sure kan ayah ak xtdo time drive..ayah nih senang sgt tdo..kalau dlm kete tuh diam je, xder musik ape2 haaa..kejap je, mule lah die terlelap..dah 2 kali tau accident gara2 ayah ak tertdo n masuk line lain.. haishhh, bahye kan..tp biasenye kalau ummi teman ayah xtdo sbb ummi slalu ckp2 dgn ayah. kalau ade ummi bleh la ummi suh ayah breti2 jap take rest, kalau ikutkan ayah nk cepat smpi je..he3.

Ak balik utp nih gerenti rindu kat syahid/dawny/missdon..hihihi, byak la gelaran bdk nih..ikut suke ati je nak panggil ape. Budak yg ak mksdkan nih anak spupuku yg baru selain fatah..nih anak kak long ngan abe kame. Name dier sbnrnye Nik Nur Syahidani tp name panggilan die byak sgt..hihihi, ummi suke panggil die downy xpun missDon, cik pun same..ak panggil budak nih syahid..bunyi cam laki kan tp tkpe ahh, bunyi syahid tuh mcm bagus je..hihihi. Masuk arini syahid dah 41 hari, dah berminggu jgk syahid duk umah ak, skali ngan kak long n abe kame sbb umah mama sedang renovate. slame itu jgk la aku duk main2 nga syahid..dukung2 die, tolong kak long pakaikan baju tgk cik mandikan dier..tolong buat susu..owww...mst rindu gler jap g...tkpe2 raya cina nih insyaallah ak balik, bleh la jmpe syahid n fatah skali..hihihi



Satu hal lagi, xkan ummi nk drive pi skolah, mata ummi xbrape okay lagi, sblm nih ak la jd driver amek ummi n adek2..tp ak balik nih mcm mn ekk..haishh, risau gak. ummi ckp ummi bleh drive tp kene slow2 ahh. ape2 pun ak akan sentiase doakan keselamatan ummi..aminn

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...