17 January 2009

here i am..utp~~~

Alhamdullilah, akhirnya smpi jgk ak ke utp ni. Bertolak jam 11 n smpi tepat2 kul 4..smpi je ak terus pi pejabar V4 amek room key then after angkat2 barang pi solat asar kat msjid an-nur . Pas solat ayah ajak ak n ummi pi bagi makan ikan kat kolam ikan sblh masjid an-nur, cia smngt gler pi beli mknn ikan kat c2, murah je RM1 utk satu beg plastic kecik. Seronok ahh bg mkn ikan..besar2 lak ikan kat dlm kolam tu, sume nye ikan koi..tp ade gak ikan sungai yg lain tp ak xtau name..huhuhu.
then ayah drive terus ke taman maju, makan2 kat deli planet, ummi ckp mknn kat c2 bleh tahan sedap laa. ktrg makan nasi goreng ayam kunyit. Yg slek ngan mknn tuh cume satu je, xpedas..hi3
pas mkn2 anter ak balik, tbe la sesi salam n peluk cium n menurunan nasihat2 dari ummi n ayah.
around kul 7 ummi n ayah bertolak balik ke kelantan. Esk ummi keje, ade kelas ganti sempene raya cina nanti. So, nanti ummi cuti sminggu la. Insyaallah ak gerenti balik raya cina nih..hihii.
baru je pas talk2 ngan my luv gune skype. best gak sbb laju, ade la jgk tersekat2 tp okla..hihi, jimat cost cket. k'lah nak tgk movie nih, dah siap dwld dh..hihihi, babaiiiiiiii..................=)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...