25 February 2011

Contest saya dan gadget :)



Assalamualaikum


Ini contest best kan..hihihi, just letak gambar korang dgn ape-ape gadget pun xsemestinya camera. mp3 pun kira gadget jgk.
Ni blog tuan punya penganjur -----> Contest Saya dan Gadget

Syarat2 penyertaan standard mcm contest2 lain gak. nak tau korang leh baca kat blog tuan penganjur. Ni gambar pilihanku utk contest ni, btw..korang hanya boleh guna satu gambar sahaja, so pilihan ditangan korang..heee


Untuk contest ni, aku tag cik wani seliparburok..wani laptop hang dah baik kan? =p
all da best untuk yang menyertai, hadiah berupa wang tunai RM 5o hinggit and tarikh tutup penyertaan 15/3/2011 tepat kul 12.



p/s: thanks yang sudi jenguk2 sepatbiru =D

3 comments:

faraa halim said...

tq sbb join ;))

Miss Yaty said...

gudluck taw....nice pic ;)

Najwa Sofwani said...

faraa: welcome, contest best mst join =D
miss yaty: thanks =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...