02 March 2011

jgn tertipu dgn patung2 baju k..



Assalamualaikum

Update pagi-pagi bute..setelah berjaya siapkan esemen HRM( human resource management), mmg sorry ahh ak tak nak baca dah article2 tu sume...bleh pusing kepala otakku dow. tapi cket la..macam best jgk hrm ni..heee
ok berbalik pada tajuk entry tetibe nih.


tengok gambar atas ni, mst korang rasa baju2 nih lawa kan..berkenan laa,..nak beli ahhh,..ak pakai ok kan?...patung pakai cantik jer kan..ok STOP!!... patung pakai jer cantik k. ko pakai xsemestinye cantik, melainkan body ko memang macam patung tu or macam cik zurr =p.

sebab mende nih selalu terjadi dekat aku..selalu berkenan kat baju yang patung pakai, nampak cantik jer terus beli.... pastu balik pakai..mood trus swengg!!!!!, mesti bermasalah dekat bahagian2 bermasalah. Setiap orang ade bahagian masalah masing2 kan cik wani =p. Baju cantik tapi kalau xelok dgn tubuh kite buat ape, ketat sane sini..elok ker?? tak kan....

so motif entry ak kali ni cume nak share dengan korang, jgn patung pakai cantik korang terus angkut nk yg patung pakai jgk kan..hahaha, at least pi fitting luh, safety katekan kalu x, xdelah membazir..xpasal2 tiap akhir tahun bukak kedai pre-loved item


k'lah..sekian
thanks sudi singgah sepatbiru, lain kali datang lagi =D

9 comments:

lipanboy said...

ko ade bhgian bermasalah kat ner?wani lak bermslh kat ner?hahahhah

cikminn said...

wa..ni baju yg br dapat semalam tu ke? hehehe

zureen-chan said...

wa ade beli baju on9 ag? ish2..

Najwa Sofwani said...

aiyoo korang..bukan2 laaa
baju ni utk display entry nie jer..xde kaitan dgn ak dow...
ponci ko xyah sibuk =p

hardy boy said...

betul tu Sepat Biru, cuba dulu baru beli... Baju kat patung memang semua nampak cantik sbb patung tu dah memang cantik, langsing & putih.hehehehe..

Saya dah follow blog nie, bole follow saya kembali?huhuhu

seliparburok said...

ngahaha.. kalao tak memikirkan bahagian2 bmasalah 2, mmg da lama aku angkut baju cntik kt tesco haritu. hehe

Najwa Sofwani said...

hardy boy: sy dh folow awk balik =)
wani: siyes cantik bj ko berkenan aritu, ak pun rs nk angkut jgk tp leh pki dlm bilik jela..huhuhu

supikgf said...

betul2, jangan tertipu dengan patung or model y comel2, haha, aku selalu gak gitu wa..

pipi lala said...

suke lagu blog awk..sjuknye ati.
follow..follow me back
www.pipilalagallery.blogspot.com
:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...