23 March 2011

contest adik beradikku yang cute


Assalamualaikum



Suke lak masuk contest skrg ni, xmenang pun xpe as long as contest tu
menarik perhatian aku nak join.
Macam contest adik beradikku yang cute ni..hahaha,
menarik tertarik ko mmg da bom ahh.
untuk tahu syarat2 nak join korang bleh



ak pilih gambar ni, sbb rase macam sume mmg cute ahh dlm gambar nih =p

*
*
*
*
*
cute kan =p =p


gambar ni time raya korban tahun lepas rasenye. Actually adek bradik aku 5 orang sumenye, 4 pempuan sorg laki, dalam pic nih sume pempuan jer sbb yang laki tukang amek gambor..hihihi.
paling best bile dpt kumpul ramai-ramai n happy macam nih, ktrg mmg rapat sgt, even slalu gaduh terutama aku n cua tapi still we have each other no matter wat =)

Baju hijau: Najwa Sofwani/kakak
Jubah merah: Nasuha Sofwani/cua
Baju orange: Nasiha Sofwani/cia
Tudung merah: Najat Sofwani/angah

3 orang kne tag:



babaii, thanks sudi jenguk sepatbiru =D

3 comments:

issKHOO said...

cute2..nati ak wak..hee

cikminn said...

ohh baru sedar kena tag..
nak buat jugak lah..hehehe

"Che Ain" said...

datang singgah dr contest di atas..
Coretan Che Ain..gud luck!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...