24 March 2011

SPM oh SPM...


Assalamualaikum

yup, ak tau...lambat sehari untuk ak post pasal spm result since result dah keluar tengahari kelmarin lagi but still panas kay..hihihi. Firstly ak nak ucap tahniah dekat adik lelaki aku, even xdpt straight A pun 8A dah cukup bagus, bersyukur dengan pemberian-Nya, sbb tuhan lebih tahu apa yang terbaik untuk hamba-hamba-Nya

Tahniah Amar Sofwan Mohamad Shiham
kakak bangga dengan acik


Next aku nak ucap tahniah kepada skolah aku dulu, Mrsm Pengkalan chepa sebab No.1 se-Malaysia. Hebat sgt junior2 skrg nih, 7 subject 100% A..gerun den, but still congratz guys!!!
korang bleh klik link ni untuk jelas pasal mrsm pc No.1 k. SINI. Ni pula status salah seorang cikgu mrsm pc.


tapi yang peliknya, skolah lain pula yang jadi no 1 padahal dah jelas2 kot pc nye GPS paling rendah 0.83, skolah tu 0.89..haishh, boleh klik SINI yer untuk tgk kepelikkan. Tengok, sbb unfair cikgu pun dah angin tau.


apepun biarlah, yang penting kita tahu pc memang terbaik. sebagai bekas student saya ttp respek pc n bangga sgt jadi ex-pcianz =D


MRSM pengkalan chepa SUPERB kaw-kaw


7 comments:

Freaky said...

ooo upanye pc lagi rendah tapi sms tuanku munawir yang naik. pelik

seliparburok said...

Congratz wa! Ehh salah2, adik wa ;)

Najwa Sofwani said...

freaky: paling rendah paling bagus actually..=)
wani: hehee, ye nanti ak smpikn kt adek ak ekk..hihi

akie said...

tahniah kpd adek.. adek sy dpt 7a tp dgr2 frust gk.. hehehe..

pasal mrsm tu mmg cmtu kot dr dlu.. kalo mrsm punye pencapaian biasenye akan diam2 je.. maybe xnk nmpk sgt kt non-bumiputera yg mrsm bagus so that diorg xde la push sgt nk join masok mrsm juga.. heeee

zalizalu said...

sebab mrsm p.chepa terletak di kelate... sebab tu laa... ni isu politik.. seperti biasa.. kekkekee..

crazee_tangerine said...

alo mcwa! hehe
thanks for posting this
kalau x aku tak tau pape ah pasal result spm nih.

ler... ada lagi isu2 tak intelek cenggini...
malaysia oh malaysia
you baffle me my fellow countrymen..
aku ni still bengang pasal rakyat2 bodoh yang memalukan malaysia di jepang nih.
pastu taknak admit skolah aku 1st pulak?
eishh... memang taknak aa aku keje ngan government pasni. cet.

papepun pc tetap dihatiku aww!!!
p/s: cikgu mana pnye account nih?

Najwa Sofwani said...

akie: thanks, ckp kt adek tahniah jgk, ok la tu 7..bersyukur2..;)

zalizalu: xabis2 nk boikot klate..huh

didie: yang pasa jpon tuh ak pun turut rasa malu..huh. pasa skoloh pulop nk jadi malu2, admit jela pc no.1..ssh kah?
btw, cikgu tuh..cikgu psv kito, cikgu asrul

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...