13 April 2011

special edition: Entry COMBO!! =p



uhum..Assalamualaikum.................................................

hai blogger sekalian, lme xnmpk..hee, jap2...fuhhhh..tiup habuk, da berhabuk sepabiru nih..hehehe
kalau dah berminggu maka kisah pun bermacam2 laa.. kalau di karang maka entry ni paling panjang la weihh. hahaha, pengaruh cerita merong katakan begini lah jadinye tapi versi moden cket. yup ak dh tgk merong n ak SUKA!. tu dia dah caps lock so paham2 lah, mmg bagi aku BEST! untuk pendek kan entry, ak summarize jer, so layan~~~

Perfume hunting
outing dgn abeelo, mencari perfume utk abeelO punya uhum uhum. Makan ayam penyet, feveretku + tutti frutti, first time makan n sgt2 best, nanti nk amek cup yg paling besar lak..hee

tutti frutti, name pun comey..



Sony merah sudah nazak

gara-gara letak henset sebelah air sejuk yang sedang melalui proses kondensasi, screen henset dah jadi blur2 sparuh, lame2 cket blur sume screen..huk3 dah berbakti slma 3 tahun dgn ku mungkin smpi masa untuk ia bersara, jasamu dkenang~~

Baju dinner hunting
pusing punye pusing akhirnya baju yg dicari tidak dtemui jua. beli baju lain tu pun sebab tukang jual tuh dah baik sgt melayan n mmg kasi sangat murah, katanya " tkpolah hargo budok skoloh"
akak ingat saya umur brape kak..dh 23 nie...budok skoloh!!..sbb nk dpt harga murah maka elok lah d diam2 kan saja =p

Pendrive kembali pulang

petik tajuk lagu kekasihku kembali pulang dari kangen band, tukar kekasih jadi pendrive sudah.
ni mmg panas2, baru beberapa jam yang lalu pendrive ni kembali ke pangkuan ku. thanks sgt2 sbb bdk yg jmpe pulangkan balik. banyak mende2 penting dalam nih.

Ashraf muslim

hee, wani ko jgn gelak! aku tau kau dh sengeh2 dpn laptop tuu..
sebelum nih ak dh pernah post pasal die. boleh klik sini ustaz. terbaca beautifulnara, ade kisah pasal ashraf. ashraf jadi cover page utk Majalah i n dalam majalah ni ashraf cerita cmner die mndapat hidayah untuk berubah ke arah yang lebih baik dan ape yg ashraf harapan untuk industri lakonan yang lebih membawa kepada imej islam, ye nmpk sangat aku dh baca. xbeli pun baca kat kedai buku time acik p cari novel. kan2..aku dh cakap luh, ashraf ni bagus orang nye, moga sentiasa dikekalkan iman dan dperindahkan akhlaknya =)


sekian untuk entry kali nih
Pemergian dalam erti kata mati itu sesuatu yang pasti. bila? dimana? segala itu urusan-Nya
persiapkan bekal sbelum berangkat pergi, itu urusan kita--renungan bersama =D
thanks sudi2 jenguk sepatbiru. =))



3 comments:

seliparburok said...

ishhh, mana da gelak dowhh. sengeh mungkin. hehe

tapi dengar cerita ashraf muslim da nak kawen?

Najwa Sofwani said...

owh.......aku ade dgr jgk, sdey~~~
tp tkpe semoga die mendpt pasangan yg baik2, ak turut berbahagia....uhuk3

abu raihan said...

hahaha. harga budok sekoloh. lol :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...