08 December 2010

Movie countdown


assalamualaikum...

arini kita cakap pasal movie la plak, bukan movie yang dah tengok yer tapi movie yang dnanti-nanti nak tengok. 9/12 ni aku nak tengok Narnia..fuhhh..nak tgk!!!!tapi sebab 9 aribulan tuh ari khamis, wayang kat kulim xbkk, offday malam jumaat. so malam sabtu la kot. layan~~~

ok next. movie yang sedang hangat kontroversi sekarang, gara-gara dialog farid kamil dengan diana amir "aku sangap lubang" taraaaa....Aku masih dara =p


mesti korang nak gelak kan, awat la aku semangat nak tengok cter nih, ramai cakap cter melayu xworth tengok kat wayang, membazir duit..tp tp tp...xsume cter tau, papadom, cuci best jer tengok..berbaloi2 gitu. untuk cter 'aku masih dara' ni pun berbaloi-baloi3 gitu tengok kat wayang sebab..sebab....sebab....


ade ashraf muslim dalam cter tuh, bawak watak yang cukup........................buat ak jatuh hati, hati dah jatuh siap bergolek-golek lagi....hihihihi, pokoknye ak suke la ashraf nih sebab dimataku die baik dan die xmcm dia yang dulu, eceee..bajet kenal jer kan, tapi bialah..dr sumber2 yang ak bace sekarang die xmacam dulu, die lebih menjaga perwatakkannye sejak menjadi Tenaga Pengamal Perubatan Islam melalui a-Quran di Syifa Al Hidayah sejak setahun lalu. btw cter nih mengisahkan macam mane firdaus lakonan ashraf membimbing mereka yang salah jalan ke jalan yang benar. cter nih bagus tapi ade banyak scenes yang kurang enak so ak sarankan, kepada yang masih xcukup umur xyah la tengok n mak2 ayah2 jangan la bawak ank2 korang tengok cter nih yer, kurang baik utk kanak-kanak. okies =)

ahaks =p, amacam match x..kuang3, sah2 ak nih sewel~~
ok next, haruslah harry potter part 2, tapi ni next year laa...tkpe2 kite tunggu......


citer ni memang superb, rugi xlayan..korang sume tengok tau, best wooo...bajet mcm dah tengok part 2 jer..tp mst best punye ..hihihihi
k'lah blogger sume, harus ke kamar dah ni..hihiihi, selamat malam
p/s: jangan lupe layan cter2 nih tau =p nyte2

4 comments:

seliparburok said...

hohoho... gilo da kawe ak niyhhh. hahah

zureen-chan said...

aah wani, dah kronik budak ni.. huhu..

lipanboy said...

xlame lagi da die nih..kronik sgt nih...xlame lagi da nk tgk wayang tuh..haha

Nurul Suraya said...

haha sepadan la...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...